Fáj a lába? Van egy jet, amit pont erre találtak ki a masszázsmedencében!

A masszázsmedencék lazító, nyugtató hatása közismert, de talán már a hidroterápiás előnyeit is egyre kevesebb embernek kell bemutatni. Ezek az előnyök ugyanis segítenek a feszülő, fájdalmasan merev izmok megnyugtatásában és lábfájás esetén is enyhülést hoznak. Milyen jetre van ehhez szükség?


A masszázsmedencék nemcsak gyártójuk, méretük és megjelenésük tekintetében különböznek, de a masszázst kínáló jetek is változatok képet mutatnak. Vannak állítható, pulzáló és rögzített befúvók is, más-más terület masszírozására koncentrálva. A lábak legjobb barátja az Euphoria!

A Caldera Spas kínálatában megtalálható Euphoria fúvóka erőteljes masszázzsal alaposan átmozgatja a lábat, kezdve a comboktól egészen a lábfejig. A térdeket, de még a lábikrát se hagyja ki, így tényleg az egész láb felfrissülhet a gondos masszírozásban. Sportlás, hosszú séták és végtelennek tűnő napok után kifejezetten kellemes levezetése, amely új életet lehel a fáradt lábakba!

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.