Belga kerti bútorok a luxus pihenést keresőknek

A belga, prémium bútorgyártó a legjobb alapanyagokkal dolgozik, hogy teraszodon a lehető legkényelmesebben pihenhess egy fárasztó nap után. A Jati&Kebon egyik legnépszerűbb szettje, a Reno sem kivétel ez alól!


A Reno bútorok magukon viselik a márka minden népszerű jegyét, ezért nem csoda, hogy itthon is ez az egyik legtöbbet választott szett.

A prémium alapanyagok révén egy könnyen mozgatható, de stabil kerti bútort vásárolhatsz, amely elegáns megjelenésével, maximális kényelmével és időjárásálló kialakításával minden teraszt luxus pihenőhellyé változtat. Pórszórással festett alumínium vázon gyorsan száradó, vastag Quick Dry szivacsok kaptak helyet, amin UV és nedvességálló szövet, úgynevezett Sunbrella szövet feszül. Ez a kárpit nemcsak vízlepergető, ami tökéletes medence parti bútorra teszi a családot és még a tisztítást is megkönnyíti, hanem színtartó is. Különleges felületkezelésének köszönhetően a Reno bútorok az erős napsütés, eső és magas igénybevétel mellett sem veszíti el a színét.

Az ülőgarnitúra, az ottomán és a családba tartozó összes szivacsos bútor pillanatok alatt megszárad a szabad levegőn. Strapabíró szöveteiknek hála hosszú évekig, változatlan minőségben élvezheted kiváló kerti bútoraidat.

A Reno ülőgarnitúrája remek kialakításának és összetételének köszönhetően kisebb és nagyobb teraszokon, kertekben is hibátlanul teljesít. Ergonomikus kialakításuk rendkívül kényelmessé teszik az összes elemet, legyen szó két- vagy háromszemélyes szófáról vagy akár fotelről.

A bútorcsaládba tartozó darabokkal könnyedén összeállíthatod álmaid luxus teraszát a saját igényeid szerint. A Reno bútorokat a SpaTrend bemutatótermekben tekinteted meg személyesen, hogy a saját szemeddel győződhess meg első osztályú megjelenésükről és tulajdonságaikról!