6 személyes masszázsmedence paradicsomi kényeztetéssel

Már itthon is elérhetőek a legújabb designnal rendelkező Caldera Spas masszázsmedencék, amelyek fejedelmi kényeztetést kínálnak az egész családnak. A modern külső, luxus pihenést és a legmagasabb szintű hidromasszázst kínálja!


A Paradise sorozat Seychelles masszázsmedencéje 6 személy számára nyújt kellemes kikapcsolódást és mindenre kiterjedő masszázst. A tágas belső térrel rendelkező jakuzziban egy fekvőhely és öt ülőhely található, amelyek összesen 43 masszázsbefúvóval dolgozzák meg a fáradt izmokat.

A megfáradt lábakat (combokat és vádlikat is) masszírozó Euforia jet mellett 34 Euro, 5 VersaSsage, 2 AdaptaSsage és 1 AdaptaFlo befúvó kapott helyett a medencetérben. A tökéletesen relaxáló élményt egy LED világítással is ellátott Acquarella vízesés és állítható színű medencetéri világítás teszi még teljesebbé.

Akár pihenni, akár feltöltődni ugranál be egy masszázsra a meleg vízbe, a Seychelles jakuzzira mindig számíthatsz.

Hogy az év minden napján és a nap minden percében, az általad beállított hőfok fogadjon, arról az EnergyPro fűtés és a FiberCor kitöltő anyag gondoskodik. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a víz ne veszítsen a falakon keresztül hőt, így rendkívül gazdaságosan üzemeltethető a jakuzzi. Hogy a vízfelületen keresztül se szökjön el a meleg, a gyártó minden jakuzzihoz egy saját gyártású és ennek hála pontosan illeszkedő thermo tetőt is ad a medencéhez. Használaton kívül felhelyezve, a tető védi a vizet a kihűléstől és akadályozza a víz párolgását, hogy az utántöltéssel se kelljen foglalkoznod.

A Seychelles jakuzzi egy minden szempontból luxus darab. Minőségét, teljesítményét, hidromasszázsát és alapanyagát is a legnagyobb gondossággal ellenőrzik és fejlesztik folyamatosan a Caldera Spas szakemberei, hogy egy hosszú évekig zavartalanul működő erőgéppel gazdagítsd wellness teredet!

Ha szeretnél többet megtudni az elegáns, családi medencéről, látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe!