Bízd rájuk a tisztítást a kerti parti után

Egy jól sikerült kerti parti után jöhet a kevésbé élvezetes takarítás. A kiömlő italok, összekoszolt huzatok és a kelleténél talán jobban igénybe vett kerti eszközök újjá varázsolásában segít a Softcare profi szettje, a Spa Selection!


A Softcare egy egyszerűen használható, könnyen felvihető tisztítócsalád, ami nemcsak elbánik a makacs szennyeződésekkel, de a bútorok és szövetek későbbi védelméről is gondoskodik. A Spa Selection egy három terméket tartalmazó összeállítás, ami minden kertben hatalmas segítség!

Tisztítsd kerti bútorodat, ápold masszázsmedencédet és előzd meg a foltosodást a kültéri szöveteken ezzel a 3x500 ml profi ápolócsaláddal.

A Műbőr tisztítóval gyengéden, de hatékonyan távolíthatod el a kerti bútorokról vagy a masszázsmedence thermo tetejéről a szennyeződéseket. A zsíros foltokkal is elbánik a készítmény anélkül, hogy károsítaná az alapanyagot!

A Kültéri bútorszövet protektor nemcsak a kertbe, hanem a házon belülre is nagyon ajánljuk. Ez a védő készítmény tökéletesen impregnálja a szöveteket, hogy azokról a későbbiekben leperegjen az eső vagy a kiöntött ital. A thermotető mellett a bútor- és párnaszövetek védelmét is rá bízhatod!

A Műanyag felülettisztítóval a medence külső burkolatát ápolhatod, a kerti bútorok vázával és a műanyag kiegészítőkkel együtt. Sikálás nélkül ragyoghatnak újra bútoraid a régi fényükben!

Használd te is a Spa Selection mesterhármasát és rögtön jöhet a következő buli!