Családi jakuzzi, ami messzire űzi a hátfájást

A minőségi jakuzzik kiváló hosszú távú befektetések, amelyek évekig, akár évtizedekig is végig kísérik a pihenést és a kültéri relaxálást. Fektess be az egészségedbe a HotSpring első osztályú masszázsmedencéivel és búcsút mondhatsz a fájós deréknak!


A HotSpring medencék 45 éves szaktudást tömörítenek magukba, így kétség sem férhet hozzá, hogy látványban, minőségben és teljesítményben is piacvezető jakuzzik. A tökéletes szűrés, az első osztályú hőszigetelés és a pontosan illeszkedő thermo tetők alapfelszerelésnek számítanak ennél a cégnél, a számodra ideális jakuzzi kiválasztása során ezért koncentrálhatsz a méretre és a masszázsprogramok sokoldalúságára.

A most bemutatásra kerülő Aria medence egy 5 férőhelyes, közepes, családi darab. A négy ülőhely mellé egy fekvőhely is bekerült, ami teljes testmasszázst kínál, különösképpen koncentrálva a hátra. Itt található ugyanis a levédetett Moto-Massage befúvó, amely különleges kialakítással és különleges élményt nyújt!

Az Aria 35 befúvóval rendelkezik, amelyek közül a Moto-Massage csak az egyik, de a hátfájósok garantáltan imádni fogják. Aki sokat üla gép előtt, az pontosan tudja, hogy milyen jól esik egy kicsit megmozgatni az elgémberedett hátizmokat. Erre tökéletes ez a befúvó, amely nem egy pontra ható vízsugarat használ, hanem két fel-le mozgó sugárral pásztázza a gerinc két oldalán futó tartóizmokat. Mindezt ráadásul mozgóalkatrész nélkül teszi, így a befúvó elromlásának esélye gyakorlatilag nulla. A meleg víz és a levegő keverékével működtetett befúvók kellemes, állítható erejű masszázsa felfrissít, ellazít és segít messzire űzni a stresszt is.

Gyere el szeptember 4-ig a SpaTrend Expóra, és személyesen is láthatod, hogy milyen ereje van egy masszázsmedencének és mennyit tehet érted egy minőségi modell, mint az Aria!