Kelet-Magyarország legnagyobb jakuzzi kiállítás és vására vasárnapig vár

A Kelet-Magyarországon élő wellness rajongók számára egy igazán fantasztikus nyár végi programlehetőség kínálkozik Nyíregyházán, az Orosi úton található SpaTrend bemutatóteremben. Itt rendezik meg ugyanis az év talán legnagyobb jakuzzi kiállítását és vásárát a SpaTrend Expót, mely egészen szeptember 4-én, vasárnapig várja mindazokat, akik szeretnék otthonukban megeleveníteni a wellness szállodák luxusát.


És hogy luxus-e az otthoni wellness?

A kérdésre a válasz igazán egyszerű, hiszen a testi-lelki egészségünk, hangulatunk, a családtagjainkkal eltöltött minőségi idő pénzben nem kifejezhető értéket képvisel. Egy minőségi masszázsmedence természetesen egy család számára nagy elköteleződést, és egy egyszeri nagyobb beruházást jelent, azonban ha körültekintően sikerül választanunk, és megtaláljuk a számunkra ideális modellt, akkor hosszú éveken, sőt évtizedeken át élvezhetjük jótékony hatásait.

Ebben nyújt segítséget a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár, ahol egy időben és egy helyen láthatja a legújabb és legmodernebb jakuzzi modelleket, például a minden extrával felszerelt, többszemélyes HotSpring masszázsmedencéket, a pehelykönnyű, játékos, kerek formájú Softub jakuzzikat, vagy az indusztriális stílusú, megkarcolhatatlan Freeflow masszázsmedencéket.

Működés közben, feltöltve is megtekintheti a jakuzzikat, saját fülével hallhatja a csendes működést és megcsodálhatja a jakuzziba épített, relaxálást elősegítő fényjátékot

A Kelet-Magyarországon egyedülálló wellness részlegben lehetősége van arra is, hogy kipróbálja a prémium jakuzzik által nyújtott feltöltődés élményét.

A SpaTrend Expo elsősorban a masszázsmedencékről szól, azonban a kiállításon minden olyan terméket megtalál, mely a kényelmes kert és terasz berendezéséhez szükséges. A SpaTrend Nyíregyháza bemutatótermében kerti árnyékolók, Jati & Kebon, valamint Ethos kerti bútorok széles választéka várja Önt.

A SpaTrend Nyíregyháza tágas grill részlegén pedig gázüzemű és faszenes prémium kanadai Broil King grillsütők, Kamado Chef és Kamado Joe kerámia grillek, Ofyr fafűtésű grillek és grillkiegészítők sokaságából válogathat.

Rendezze be kertjét, teraszát, wellness terét a SpaTrend Expo Nyíregyháza hatalmas választékából egyetlen kellemes délután alatt, igényeljen tiszteletjegyet és vegye igénybe a képzett jakuzzi szakértők segítségét.