Derékfájdalmak enyhítése jakuzzival

A derékfájdalom előbb-utóbb mindenkit utolér. Van, hogy a sok ülőmunka és a mozgásszegény életmód, de az is lehet, hogy a sok sport vagy egy hirtelen, rossz mozdulat okozza. A komfortérzetet és a mobilitást erősen veszélyeztető fájdalmat szerencsére enyhítheted hidroterápiával, kellemes módon.


A jakuzzis hidroterápia hatása kettős, ugyanis nemcsak a fájdalmas terület masszírozása segít, hanem a meleg víz izomlazító mivolta is. Egy kellemesen meleg vízben elmerülni, még a nyári melegben is jól esik, hiszen a fájdalom gyakran már ekkor mérséklődik. A célzott masszázsterápiával pedig a hatás fokozható.

A Caldera Spas masszázsmedencékben több befúvó is található, amelyek kifejezetten a derék és a hát alsó szakaszát veszik célba. Ilyen a Whirlpool fúvóka, ami erőteljes vízsugárral kényezteti a hát alsó tájékát és látványos örvényeket kelt az egész medencében.

LumbarSsage ülés a deréktáj fájdalmas feszülését szünteti meg, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát, míg az EcstaSeat az erősen igénybevett nagy hátizmokat lazítja el.

Már ennek a három jetnek a használatával is fellélegezhetsz, izmaid ellazulnak és a fájdalom is mérséklődik majd. A meleg víz görcsoldó hatása is segít kisimítani az izmokat, így menstruációs hasi- és derékfájdalmak esetén is bátran igénybe veheted a masszázsmedencédet fájdalomcsillapításra.

20-30 perc a vízben és újjászületve kelsz majd ki a medencéből!