Bárasztal rattanból a kertbe

Kültéri és beltéri bútorainak minőségéről, kényelméről és ötletes megoldásairól ismert Domus Ventures ezúttal egy bárasztallal jelentkezik, ami rengeteg izgalmas részletet rejteget.


A több színben elérhető Bliss asztal polyrattanból készült, ami meghatározza megjelenését és lehetőséget adott a szigorúan egyenes szegélyektől való eltéréstől. A természetesnek ható anyag mellé egy barátságos, kerekded asztalláb és egy szilárd talp tartozik. Az asztal felületi egyenetlenségeit pedig egy üveglap fedi, ami könnyen tisztítható és ideális a poharaknak, üvegeknek. Az érdekes részletek pedig csak most kezdődnek!

A körbejárható Bliss bárasztal remek darab egy kerti partihoz, amit könnyen körbe tudnak állni a vendégek, de hogy akár ülve is kényelmesen beszélgethessenek az emberek, a talp fölött egy körbefutó lábtámaszt találunk. Így az asztalhoz illő magasított székekről biztosan nem lóg majd a semmibe a láb, mert azt az asztalhoz tartozó fém tartón nyugtathatjuk.

A asztal teteje is tartogat egy kis meglepetést. A üveg fedőlap ugyanis nem fedi teljesen az asztalt, annak közepe hiányzik. Itt kapott helyet az elfedhető üvegtartó, amit feltölthetsz jéggel és behűtheted az italokat. Ennek köszönhetően pedig a bárasztal nemcsak asztal, hanem egy valódi bár is egyben. Ital- és lábtartóval, a maximális kényelemért!