Egy lépésre van az otthoni mennyország: masszázsmedence a kertben

Sokan még ma is luxusnak tartják, pedig annyi mindent tehetnek értünk, hogy legszívesebben receptre is felírnánk a masszázsmedencét. Javítják a hangulatot és a fizikai állóképességet, jobban és mélyebben alszunk tőle és nem utolsó sorban segít, hogy minőségi idő tölthessünk szeretteinkkel.


A Caldera Spas Paradise sorozatának medencéi tényleg személy mennyországgá varázsolják a kertet vagy a teraszt, és nyugodt, békés oázissá változtatják a rohanó mindennapokat is. A Makena masszázsmedencében az egész család kényelmesen elfér (6 fő), és együtt élvezhetik a víz selymes simogatását vagy éppen az erőteljes masszázs izomlazító és nyugtató erejét.

A változatos befúvókészlettel rendelkező medence összesen 46 jetet számlál, amelyeket 4 motor hajt. Az élményeket azonban nemcsak ezek garantálják, az estéket a víz alatti világítás dobja fel, vagy az ugyancsak világítást kapó vízesés, ami még a vállak és a nyak masszírozásában is részt vesz.

Pihenjen fekve vagy ülve, a medencében minden tagját kényeztető masszázs várja. Ennél kellemesebb mód aligha létezik a testi és lelki egészség megőrzésének. Adjon egy esélyt ön is a masszázsmedencéknek! Nem bánja meg!