Téli luxusnyaralás otthon

Az egész évben használható, kültérre tervezett masszázsmedencékre mindig számíthatsz, ha szeretnél pár percre elszakadni a sűrű teendőidtől. Az év végi hajtásban biztosan jól esik majd egy mini vakáció a saját otthonodban!


A Caldera Spas prémium masszázsmedencéi tökéletesek téli (és a saját hűtőrendszerének hála, a nyári) használatra. A vizet gyorsan és igény szerint hűti és fűti, attól függően, hogy éppen mire van szükséged. Ha egy lazító, forró masszázsra vágysz, ami eltünteti a stressz nyomait és kilazítja a görcsös izmokat, akkor jöhet a 40 fokos hidromasszázs. Ha pedig a szaunázás után csobbannál egyet a hideg vízben, akkor a vízi légkondihoz hasonló Cool Zone által akár 15 fokra hűtött vízben, garantáltan lehűlhetsz.

A különféle méretben és formában kapható Caldera Spas medencék kiváló minőségük, felhasználó barát tervezésük és kényelmes kialakításuk miatt hosszú évekig a család részei lesznek, amikre mindig számíthatsz. A többféle masszázsprogramot és jetet kínáló medencék kényelmes ülőhelyekkel és fekvőhelyekkel várják, hogy ellazítsanak. A helyek mindegyike más-más masszázsélményt kínál, így nemcsak a vízsugár erősségét vagy irányát, de a masszázs típusát is tudod váltogatni, kedved szerint.

A meleg víz és a hidromasszázs terápiás hatása az év minden napján segít majd fizikailag jobb formába kerülni, de télen különösen jól esik majd a forró fürdő a kinti hidegben. A Caldera Spas medencékkel érkező thermo tető és a héj szigetelése még mínuszokban is gazdaságosan és energiatakarékosan tartja melegen a vizet. A szűrőrendszeren minden vízcsepp áthalad, hogy kristálytiszta vízben fürödhess és az olyan extrák, mint a szökőkút vagy a víz alatti színterápiás LED világítás, még tovább fokozzák az élményt.

A téli hidegben, kint a friss levegőn, a forró vízben ellazulni egy terhelt nap után semmihez nem hasonlíthatóan lelazít. Felfrissülve, megfiatalodva lépsz majd ki a medencéből már egy 20 perces jakuzzis szeánsz után is.

De a masszázsmedence pozitív élettani hatásai mellett nem feledkezhetünk meg a lelki oldalról sem. A medencében kütyük nélkül élvezheted a veled fürdők társaságát, meghitt környezetben. Könnyen egymásra hangolódhattok szeretteiddel és jöhetnek a tartalmas, mély beszélgetések.

Egy kiváló, télen is örömmel használt masszázsmedence szuper apropó baráti összejövetel szervezésére, ahelyett, hogy a négy fal között búslakodnátok. Könnyebb kimozdulni a lakásból, ha tudod, hogy a kerti hidegben egy hatékony, kényeztető gépezet vár forró vízzel és egész testre ható masszázzsal. A Caldera Spas jakuzzival minden nap egy wellness nyaralással ér fel!