Ne hagyjon fel nyáron sem az izzasztó sporttal, csak tegye át a helyszínt a vízbe

A nyári melegben futócipőt húzni nem mindig esik jól, de mozgás nélkül olykor még rosszabbul érezzük magunkat. Mi a megoldás? Át kell tenni a székhelyet a vízbe és ott átmozgatni a testet. Hogyan?


A kisebb medencék és masszázsmedencék hosszú úszásra nem alkalmasak. Vagy mégis? Ma már egyre népszerűbben az ellenáramoltató rendszerek, amelyek lehetővé teszik, hogy egy kisebb térben is órákig úszhassunk, egy helyben. Az ellenállás fokozatosan állítható, így kezdők és haladók is igénybe vehetik. Legalább is így van ez az Endless Pool esetében, ami a végtelen úszás élményét ajándékozza a sportolni vágyóknak.

Az ellenáramoltató rendszer mellett ráadásul egyedülálló módon egy futópadot is beszereltek a medencébe, hogy a víz ellenállását legyőzve, az ízületeket kímélve futhassunk hosszú kilométereket is akár.

A medence oldalán fogódzók segíti azokat, akik inkább a vízi aerobikban vagy a vízi jógában látják az ideális mozgásformát. Ez utóbbi kettőt a hagyományos masszázsmedencékben is bátran végezheti, a hely szűkéért kárpótolja majd a meleg víz izomlazító és ízületkímélő hatása.

Akár ezeket, akár az intenzív vízi pancsolást válassza, napi 30 perc mozgással karban tarthatja érrendszerét, egészségét és jó kedélyét.