Elegáns kényelem fél áron

Lassan vége a nyárnak, de a SpaLounge luxus szettjével megőrizheted a nyári pihenés édes ízét. Most 50% kedvezménnyel a tiéd lehet a Cozy szett, ami a nevéhez méltó kényelmet hozza el otthonodba!


A SpaLounge luxus kerti bútorai tökéletesen időjárásállóak, hiszen alapvetően a kültérre készültek, de elegáns megjelenésük és hívogató puhaságuk miatt beltérre is tökéletesek. A Cozy szett egy két fotelből és egy lábtartó/asztalka együtteséből áll, amelyek minden téli kertet, teraszt, nyaralót vagy éppen nappalit otthonossá, takarossá és magával ragadóvá tesz.

Akár a külteredet, akár a belteredet szeretnéd feldobni egy kényelmes kávézósarokkal, érdemes egy pillantást vetned erre a különleges szettre.

A vékony lábakon álló grafit szürke együttes vastag párnai vízállóak, ezért kinti elhelyezésre is maradéktalanul alkalmasak, de beltéri bútorként is élvezheted ezt az előnyüket. Emiatt ugyanis rendkívül könnyű a takarításuk. A Sunbrella anyagba nem ivódik be semmilyen kiöntött ital, egyszerűen eltávolíthatod róla az állatok szőrét és fotelben evésnek sem lesz káros következménye. Elég egy nedves ruhával áttörölni a szöveteket és máris olyan lesz, mint új korában!

Ne habozz, csapj le rá, mert most a készletkisöprésnek hála, fél áron a tiéd lehet ez az egykori bemutató darab!