Nagy masszázsmedence kis fogyasztással

A 7 személyes Grandee a HotSpring igazi nagyágyúja. Kényelmes, luxus masszázst nyújt és olyan izgalmas kiegészítőkkel teszi felejthetetlenné a nap végi lazítást, mint a vízesés és a változtatható fényű LED világítás!


A Grandee 43 befúvóval az egész testet átmasszírozza a talptól a nyakig. A gerinc melletti nagy tartóizmokat a a mozgó vízsugarat kibocsátó Moto-Massage lazítja, ami olyan érzést kínál, mintha egy tapasztalt masszőr kezei közé kerültél volna.

A jakuzzi mindegyik férőhelye egy kicsit más masszázsélményt tartogat, így mindig a kedvednek, fizikai állapotodnak megfelelő kényeztetést választhatsz.

Nagy mérete (1700 liter) dacára az üzemeltetése meglepően kedvező, köszönhetően a gyártó elkötelezettségének az energiatakarékosság felé. A 45 éves tapasztalattal rendelkező gyártó fejlesztéseinek középpontjában a kényelmen és ergonomikus kialakításon kívül, az energiahatékonyság állt! Ezért a HotSpring medencék jóval a kötelező kritériumok felett teljesítenek ebből a szempontból, megelőzve a versenytársakat is.

A 100%-os vízszűrés miatt a medencében minden vízcsepp áthalad az 5 darab szűrő egyikén, a FreshWater sóbontó rendszernek köszönhetően pedig hosszan tartó víztisztaság lesz a jutalmad. Így elég lehet fél évente vízcserében gondolkoznod. Az első osztályú hőszigetelés, a pontosan illeszkedő thermo tető segítségével az áramszámlát is minimumon tarthatod, napi használat mellett.

Ha szeretnél többet megtudni a HotSpring Grandee-ről, látogass ki a SpaTrend Expóra (08.26-09.04.) és győződj meg saját szemeddel kivételes képességeiről!