Éleszd újra kerti eszközeidet a szezonra

A levegőben már érződik a jó idő illata és ahogy a nap is egyre melegebben süt, eljön a kerti programok ideje. Éleszd újjá télire elpakold kerti eszközeidet a Softcare biológiailag lebomló tisztító és ápoló készítményeivel, hogy kültéri bútoraid, a grill és a masszázsmedence is legjobb formájában várja a nyári szezont.


A Softcare termékcsalád környezettudatos megoldást kínál a kültéri eszközök és felületek ápolására, hogy azok minél tovább megőrizzék eredeti ragyogásukat. A fél literes, szórófejes palackok között egyaránt megtalálod a kandalló- és grilltisztítót, a műbőr ápolót ás a kőfelület tisztítót.

A könnyen felvihető készítmények használata rendkívül egyszerű. A kívánt felültre fújva, hagyni kell őket hatni, majd nedves (vagy anyagtól függően száraz) szivaccsal áttörölni. Ettől visszanyerik a bútorok, grillek és jakuzzik újkori fényüket a hosszas téli pihenő után. A Softcare készítményekkel egy gyors kezelést követően újra használatba veheted kerted ékszereit, legyen szó a grillről, a teraszmelegítőről, a kerti bútorokról vagy a napernyőről.

A kandalló és grill tisztító szett egy Láng Protektort és egy üvegtisztítót tartalmaz. Ez utóbbi a koromszennyeződések ellen hatások, amelyektől a ráégés miatt nem könnyű megszabadulni. Ebben segít az üvegtisztító, ami 15 perc alatt fellazítja az üvegre égett koszt, hogy elég legyen gyorsan letörölni. A tisztítást követően jöhet a bútorokat védő Láng Protektor, ami bármilyen porózus, gyúlékony felület kezelésére alkalmas. Ráfújva az éghető tárgyakra, a szer egy védőréteget képez a felület, ami akadályozza az égést. Az így nyert biztonság szerencsére nem változtatja meg a kezelt felület kinézetét vagy tapintását, ezért nem kell aggódnod, hogy elveszíted a kerti bútor színét vagy puhaságát. Kisebb tűzkárok (cigaretta parázs, faszén pernye) tökéletes, de egy nagyobb tűzeset során is lassítja a lángok elharapózását,  hogy értékes időt nyerhess ezzel a cselekvésre.