A megfizethető luxus-5 személyes jakuzzi az ön otthonában!

A hétköznapok rohanása, az állandóan áramló információ, az okos eszközök folyamatos jelenléte megnehezíti a 21. századi ember számára a kikapcsolódást: a lazítás, az édes semmittevés szinte lehetetlenné vált, mert folyamatosan elérhetőek vagyunk telefonon, a különböző közösségi oldalakon és platformokon. Egyre többen keresik a lehetőségét annak, hogy- ha csak egy félórára is- elvonulhassanak az információs zaj elől, a természetben lehessenek és relaxálhassanak – többek között erre nyújt tökéletes megoldást egy saját masszázsmedence. A Magyarországon elérhető zavarba ejtően széles modellválasztékból egy olyan jakuzzit mutatunk be, mely energia- és helytakarékos, ideális választás olyan családok számára, akik a megfizethető luxust keresik. Ismerjék meg a Hot Spring 5 személyes jakuzzi modelljét, a Propel masszázsmedencét!


A Hot Spring Propel 5 személyes amerikai masszázsmedence nagyszerű választás mindazok számára, akik minőségi otthoni wellness élményre vágynak.

Kompakt méret, tökéletes masszázsélmény

Hogy mekkora az ideális jakuzzi, azt elsősorban személyes igényeink és a kertben, teraszon rendelkezésre álló hely határozza meg. A Hot Spring Propel jakuzzi egyik kiemelkedő tulajdonsága a kompakt mérete. Az akár öt fő befogadására alkalmas masszázsmedence tökéletes választás olyan családok számára, akik együtt szeretnék élvezni a hidromasszázs előnyeit, a teraszon azonban nincs elegendő terület egy nagyobb jakuzzi elhelyezésére.  

A Propel praktikus külső paraméterei ellenére tágas belső teret kínál a fürdőzők számára.  A 3 kényelmes ülő-és két fekvőhelyen 24 befúvó gondoskodik arról, hogy minden fürdőző személyre szabott és terápiás masszázsélményben részesüljön.

A Hot Spring Propel jakuzzi számos olyan funkcióval is büszkélkedhet, amelyek a versenytársainál magasabb szintre emelik. A jakuzzi külső és belső, hangolható LED világítása és a beépített vízesés különleges hangulatot kölcsönöz a fürdőélménynek. Választható hozzá vezeték nélküli multimédia rendszer is, mely a zenerajongók számára még teljesebbé teheti a kikapcsolódást.

Energiatakarékos választás, mindig kristálytiszta víz

A nagyobb modellekhez képest az 5 személyes Propel jakuzzi feltöltéséhez kevesebb vízre, így a víz felmelegedéséhez kevesebb áramra van szükség, ezért fenntartása energiatakarékos és környezetbarát.

A Propel masszázsmedence tökéletesen illeszkedő thermotetővel érkezik az otthonokba, melynek nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. A szorosan illeszkedő thermotető és a medencehéj 100%-os FiberCor® habszigetelése együttesen biztosítják a víz állandó melegen tartását, ezáltal a jakuzzi energiahatékonyságát és alacsony üzemeltetési költségeit.

A Propel jakuzzi vizének szűréséről a Hot Spring Spas exkluzív szűrőbetétje, a Tri-X 3 dimenziós kerámiaszűrő gondoskodik, amely a több mint kétszeresre megnövelt szűrőfelület mellett nagyon higiénikus víztisztítást kínál. Gyönyörűen kitisztítja a masszázsmedence vizét, így a papírszűrőknél sokkal hatékonyabban szűri ki a szennyeződéseket.

Összességében a Hot Spring Propel 5 személyes masszázsmedence kiváló választás mindazok számára, akik luxust és kikapcsolódást szeretnének varázsolni otthonukba. Tágas kialakításával, erőteljes masszázsbefúvóival és modern vízkezelő rendszerével ez a jakuzzi valóban felülmúlja versenytársait.

Ha élőben is szívesen megnézné, vagy akár ki is próbálná a Hot Spring Propel masszázsmedencét, érdemes még márciusban ellátogatni a SpaTrend bemutatótermébe, mert a kiállított és készleten lévő modelleket exkluzív kedvezményekkel vihetik haza az otthoni wellnessre vágyók.