Ezt tudja a világszerte egyik legkedveltebb HotSpring jakuzzi

Amikor jakuzzira gondolunk egy erős, profi gépet képzelünk magunk elé, amiben csak úgy pezseg a meleg víz. Hidegben és melegben egyaránt ott van, hogy megszabadítson a fájdalomtól és lerázhassuk magunkról a gondokat. Az Envoy medence pontosan ilyen, sőt, még ennél is több. A szótárban az ő képe szerepelhetne a luxus címszó mellett!


A nemzetközi eladások alapján egyértelmű, hogy a 40 éves tapasztalattal rendelkező HotSpring Envoy medencéje nyerte meg leginkább a vásárlók szívét. Az Envoy az amerikai medencegyártó Highlife sorozatának tagja, és megtalálható benne a cég hosszú évek alatt felhalmozott tudása a hatékonyságról, a profizmusról és az ergonomikus dizájnról.

A HotSpring jakuzzikra jellemző elegáns megjelenés, letisztult és rafinált részletek ezen a masszázsmedencén is tetten érhetőek, különösen a legújabb desgin-váltás óta. Az új külsőt kapott Highlife medencék még megnyerőbben lettek mind kívül, mind belül. Már az első pillanatban mély benyomást kelt professzionális megjelenésével, hangulatos fényeivel és sokféle befúvóval. Az egyszerűnek tűnő dizájn okos részleteket tartalmaz, mint a jelzőfényként is működő külső világítás, a fényterápiaként alkalmazható színváltós belső LED világítás vagy éppen az ugyancsak megvilágított, látványos vízesés.

Az Envoy külseje több rétegű hőszigetelést. két erős motort és 30 m2 szűrőfelületet takar, így a teljesítménye legalább olyan lenyűgöző, mint megjelenése. Az 5 személy befogadására alkalmas tér egy fekvőhelyet és egy kagylóülést is tartalmaz, amelyek extra kényelmesek, de mindegyik férőhely rendelkezik láb- vagy bokamasszázzsal valamint hát- és nyakmasszázzsal. Mindegyik helyet érdemes kipróbálni, mert a többféle befúvó típus egyedi elrendezése változatos élményt kínál.

Összesen 55 befúvó található a medencében, amelyből kettő a HotSpring szabadalmaztatott teljes hátat masszírozó Moto-Massage DX különlegessége. Külön világítása révén azonnal felhívja magára a figyelmet ez a nagyméretű jet, amely két vízsugárral dolgozik egyszerre. A gerinc melletti izmokat célozva pásztázza a hátat fel és le, hogy a nagy  tartóizmok feszültsége is oldódhasson. A masszőrök precíz mozdulatait imitáló jet igazi felüdülést hoz egy hosszú, aktív nap után!

Akár romantikus esték, akár baráti összejövetelek, akár sport utáni rekreáció főszereplője lesz nálatok a masszázsmedence, az Envoy minden téren beváltja majd a hozzá fűzött reményeket. Erős, nagy tudású és energiatakarékos jakuzzi az év minden napjára! Nézd meg mit a megújult jakuzzi személyesen is a SpaTrend Expón. A május 3 és 12 között megrendezett jakuzzi kiállítás és vásár ingyenesen látogatható és az érdekes programok mellett ingyenes tanácsadásra is jelentkezhetsz!

Légy te is ott és vásárold meg álmaid masszázsmedencéjét és kedvenc kültéri kiegészítőidet kedvezményes áron!