A nyári home office legnagyobb barátja

Hatalmas árnyékfelületével a Marbella napernyővel lehetővé válik, hogy a meleg, nyári napokon a kertben végezhesd a munkádat. Élvezd ki a természet szépségét munkavégzés közben is!


A Jardinico Marbella Plus árnyékolóval nemcsak egy két személyes asztal számára tudsz garantáltan árnyékot biztosítani, akár az egész irodádat alá telepítheted a nyáron. 3x3 méteres vásznával és oldalkaros megoldásával hatalmas árnyékfelületet nyersz, amit a nap folyamán végig fent is tarthatsz. Erről az árnyékoló mozgathatósága és könnyű kezelhetősége gondoskodik.

A megjelenésében is impozáns napernyővel lekövetheted a Nap útját az égen, hogy minden pillanatban élvezhesd az enyhet adó árnyékot. A vásznat mozgathatod fel-le és döntheted is, hogy még az alacsonyan álló napfény se zavarjon.

A masszív, de kereken guruló talp segít, hogy még a szél se okozzon problémát, így szinte időjárási körülményektől függetlenül kint ülhetsz a kertben, a friss levegőn a nyár minden napján.

Hozd létre a saját kis kerti szentélyedet a Marbella Plus árnyékoló segítségével, hogy ne a házban ülve töltsd a nyarad!