Felfújható medencében is ritkíthatod a vízcserét ezzel a készítménnyel

Jön a nyár, a kánikula, amikor előkerülnek a felfújható medencék. A kicsik és nagyok számára is enyhülést hozhat hőhullámok idején egy hűvös mennyország. Csakhogy a víz gyors koszolódása és a gyakori vízcsere megkeseríti a használat örömét, pláne, amikor takarékoskodni kell a vízzel. Ezért a rendszeres vízcsere helyett használj környezetbarát vízkezelőt, ami pár perc alatt megoldja az algásodás kérdését.


A holland AquaFinesse környezetbarát adalékanyagai már rég óta jól ismertek a jakuzzi és úszómedence tulajdonosok körében, hiszen a gyorsan és könnyen alkalmazható készítmény frissen és tisztán tartja a vizet heti pár perces munkáért cserébe. Az adalékanyag rendkívül hatékonyan végzi a munkáját, ami két lépcsős rendszerének köszönhet. A vízhez adott (bőrbarát) folyadék egy olyan készítmény, ami lebontja a vízben található baktériumok védőburkát. Az így védtelenné váló kórokozókkal pedig a minimális mennyiségű klórgranulátum végez a második lépésben. Mivel csak egy-két mérőkanálnyi klór kerül a vízbe, ezért sem az víz illata, sem a tapintása nem változik és az érzékeny bőrt sem irritálja. Ezt a hatékony rendszert évek óta használják a világ minden pontján, és most már itthon is elérhető a holland cég széles termékkínálata.

A vízkezelő adalékanyagok típusai között megtalálod azt, amelyet bátran használhatsz a felfújható medencékhez. Ezzel garantálhatod, hogy mindig tiszta legyen a víz, és ne kelljen, hetente, kéthetente lecserélni és kimosni az egészet, várni míg felmelegszik újra a medence és időt, energiát, pénzt és vizet pazarolni.

Az AquaFinesse vízkezelő adalékanyag felfújható medencékhez szettje egy 2 literes AquaFinesse folyadékot és 450 g-os porított klórt tartalmaz dobozos kiszerelésben, amely tökéletesen lefedi a vízkezelési munkálatokat. A csomag mérőpoharat és mérőkanalat is tartalmaz. Ezeken kívül nem lesz másra szükséged. Nem kell pH szintet mérni vagy habzásgátlót bevetni, a szett alkalmazásával hosszú távon is tiszta, friss vized lehet a felfújható medencédben.

A fertőtlenítő granulátumból kevés is elég a víz állagmegőrzéséhez, még rendszeres használat mellett is, ezért nem irritálja a bőrt és nem roncsolja a fürdőruhákat is. A környezetbarát alapanyagnak további előnye, hogy amikor esedékessé válik a víz leengedése, akkor egy rövid állás után, felhasználhatod a a terasz tisztításához, kocsimosáshoz vagy akár öntözéshez is!

Ha szeretnéd az idei nyáron végre megspórolni a medence gyakori töltését és akár minden nap élveznéd a hűsítő kerti fürdőt, akkor próbáld ki az AquaFinesse-t, ami kényelmet, kiszámíthatóságot és egyszerűséget hoz majd a víztisztításba!