Romantikus baldachinos ágy, hogy mesébe illő kerted legyen

A romantikus megjelenésével és szellős kialakításával a Bari Daybed a tökéletes nyári menedékhely, ahol kipihenheted a napi robotot. A lágy szellő fújta baldachin megvéd a Nap kínzó sugaraitól, a kényelmes párnák pedig olvasáshoz vagy délutáni sziesztához is maximális kényelmet kínálnak.


Vannak olyan bútorok, amelyek időtlen formavilággal rendelkeznek és ugyanolyan jól megállják a helyüket, modern, rusztikus vagy éppen romantikus környezetben. A Jati&Kebon egyszerű vonalvezetésű, könnyed bútorai pontosan ilyenek. Mindegy, hogy a medence mellé, a télikerbe vagy a nyaraló teraszára keresel kényelmes és hangulatos kültéri bútort, a Bari bútorcsalád könnyű, de tartós alumínium és acélvázas szettjeire biztosan számíthatsz. 

Ha pedig nemcsak tartós, minőségi és luxus anyagokat felhasználó bútort keresel, hanem valami igazi különlegességre vágysz, itt van a Bari Daybed! Tökéletes pihenéshez, elvonuláshoz és olvasáshoz is.

A baldachinos megoldás miatt az ágy teljesen elzárható a külvilágtól, hogy odabent egy biztonságos kuckót teremtve csak magadra koncentrálhass. Zárd ki a zajt, a stresszt és a napfényt, hogy végre kipihenhesd magad.

Ha pedig olvasni vagy filmet nézni van kedved, háttámlák segítségével egy sarokfunkciót is kialakíthatsz, ahol kényelmesen hátradőlhetsz. A Bari Daybed eszményi helyszín a kikapcsolódásra és a színesen ragyogó naplemente megcsodálására.