Győztesek jakuzzija, HotSpring Triumph

A HotSpring Triumph a nagybetűs masszázsmedence, ami minőségi pihenést, kényeztető hidromasszázst és egy egészen újfajta életvitelt kínál. A négy személyes jakuzzival minden nap igazi nyertesnek érezheted magad!


A világ egyik legelismertebb masszázsmedence gyártójának (Watkins Manufacturing) jakuzzija pont olyan, amilyennek az ideális wellness eszközt elképzeljük. Letisztult vonalai elegáns megjelenést kölcsönöznek a medencének, minden apró részlete minőségről, tudatosságról és erőről árulkodik. A Triumph már első pillantásra is megragadja a tekintetet, és később sem ereszti. Minden sarok, minden ív rejt valami csodálnivalót, amely részletek végül egy harmonikus, professzionális masszázsmedencévé állnak össze.

A Triumph a HotSpring medencék Highlife sorozatának négy férőhelyes darabja, ami közel 50 év tapasztalatát foglalja magába. Mérete alapján a kisebb/közepes méretű jakuzzik közé tartozik, mégis gyakori választás még nagy családosok körében is, mert két férőhellyel is rendelkezik, maximális pihenést kínálva a családtagoknak.

A medencében összesen 27 darab rozsdamentes acélból készült befúvó várja a bevetést. A nagy jetkínálatban megtalálod az állítható erejű és irányú Directional Precision befúvókat, a talpakat kényeztető FootStreamet és még a cég levédetett különlegessége, a Moto-Massage jetrendszer is beépítésre került. Ez a hátat és a gerinc melletti izmokat lazító nagyméretű rendszer a profik masszőrök kezéhez hasonlóan tökéletes ellazulást kínál. Egy fárasztó, gép előtt töltött nap után igazi felüdülés az erős vízsugár, ami minden görcsöt és csomót eltüntet a megerőltetett izmokból.

A négy férőhely eltérő masszázst kínál, így nemcsak az erősséget és az irányt tudod kiválasztani, de a helyek változtatásával más-más testrészt vehetsz kezelésbe. Az alacsony költséggel és a három szűrő valamint a FreshWater sóbontó rendszernek köszönhető mindig tiszta vízzel váró masszázsmedence hatalmas segítség lesz a mindennapi feltöltődésben.

Ha szeretnéd te is megtapasztalni a hidromasszázs pozitív erejét, akkor a HotSpring Triumph biztos választás! Tudj meg többet erről az első osztályú jakuzziról a SpaTrend szakértőitől, akik a kiválasztás mellett a telepítésben, vízkezelésben és karbantartásban is segítenek!