Hat személyes masszázsmedence 40 befúvós teljes testmasszázzsal

A minden tekintetben kiemelkedő Hot Spot széria hat személyes masszázsmedencéje kiváló családi jakuzzi, ami a teljes testet átmasszírozza! Összesen 40 befúvóval és két masszázsmotorral rendelkezik, így együtt és ülésenként is élvezheted a jetek markáns masszázsát!


A kedvező árakat kényelmes kialakítással, könnyű kezelhethetőséggel, hatékony masszázzsal és alacsony üzemeltetési költségekkel ötvözi a Hot Spot sorozat, amibe a hat személyes Relay is tartozik.

Ez a masszázsmedence 5 ülő- és egy fekvőhelyet kínál, de minden helyen más masszázsélményre számíthatsz. A medencében található 40 jet ugyanis nem egyforma, van köztük irányított hidromasszázs befúvó (5 db), körkörös hidromasszázs befúvó (3), XL irányított hidromasszázs befúvó (3), XL körkörös hidromasszázs befúvó (2) és irányított Precision™ befúvó (27) is. A jakuzziban ráadásul két masszázsmotor kapott helyet, hogy külön is működtethesd a jeteket. Akár egyedül, akár a családdal együtt élveznéd a hidromasszázs gyógyító erejét, könnyen megtalálod majd hozzá a megfelelő beállítást.

 

A Relay egy felső-középkategóriás masszázsmedence, ami nem ok nélkül lett olyan sokak kedvence. Kiváló hőszigetelésének köszönhetőn költséghatékonya őrzi a víz melegét, pontosan passzoló, méretre szabott thermo teteje pedig nem engedi elszökni a hőt vagy a vizet. Nem kell tehát túlzott párolgástól és gyakori utántöltéstől tartanod még a téli hónapokban sem.

Víztisztító rendszere egyetlen cseppet sem hagy szűrés nélkül, ezért könnyen tisztán tartható. A megfelelő vízkezelő szerekkel pedig a vízcsere is kitolható évi egyre.

Az optimális adottságokkal és modern technikai kialakítással valamint kényelmes férőhelyekkel rendelkező jakuzzi lehetővé teszi, hogy csak az élvezetekre koncentrálj! Ez a profi masszázsmedence minden téren a kezed alá dolgozik, és bármikor kész a fogadásodra. Nappal vagy este, télen vagy nyáron!

Regisztrálj november 10-ig és nyerhetsz egy 30%-os kupont a Relay masszázsmedence vásárlásához!