Minimalista kényelem a kerti pihenésre vágyóknak

A minőségi napernyőiről ismert Jardinico almárkája, a SunShade kiváló ár/érték arányú kerti bútorokat készít, amelyek őrzik a cég kompromisszumot nem ismerő attitűdjét. Minimalista kialakítás, tökéletes funkcionalitás!


A Valencia ülőgarnitúra a SunShade családba tartozik, és hozza az almárka minden jellegzetességét: kiváló anyaghasználat, minimalista megjelenés, pihenésre csábító kényelem! A  4 részes ülőgarnitúra egy három személyes szófát, egy két személyes szófát, egy sarokasztalt és egy kávézóasztalt tartalmaz. Tökéletes szett az esti borozáshoz, a lusta vasárnapi pihenéshez vagy akár a csapatépítő kávézáshoz, ahogy azt a SpaTrend is tanúsíthatja.

Megjelenésében visszafogott, de a vastag párnáinak köszönhetően hívogató kanapék teakfa és erős alumínium vázzal rendelkeznek, amelyeken időjárás- és UV-álló szövetek kaptak helyet.

Minimalista forma- és színvilága miatt minden kert és terasz tökéletes eleme lehet, amelyet biztosan előszeretettel használ majd tulajdonosa. A kényelmet olyan apró, de lényeges elemek is növelik, mint a pakolásra, tea, kávé lerakására alkalmas sarokasztal és a karfák. Itt az italok mellett a magazinok, a telefonok és a tabletek is nyugodtan megpihenhetnek, anélkül, hogy helyet vennének el a leülni szándékozók elől. Belőlük pedig lesz pár, hiszen a vastag párnák nemcsak tartósak és időtállóak, hanem nagyon puhák is. Pihenésre, relaxálásra csábítanak mindenkit!

Ha szeretnél többet megtudni erről a kedvező ár/érték arányú kerti bútor szettről, akkor irány a GardenTrend, ahol szakértők várják kérdéseidet!