Hawaii nyaralás itthon? Próbálja ki a Kauai masszázsmedencét!

A Caldera Spas Kauai névre keresztelt medencéje nem véletlenül kapta nevét egy paradicsomi szépségű Hawaii szigetről. A három személyes medence az erőteljes kényeztető masszázs és az ergonomikusan kialakított kényelmes férőhelyek tökéletes találkozásából született, és elhozza a luxus pihenést az otthonokba. Ha idén itthon nyaralna, akkor sem kell lemondanod teljesen Hawaii-ról.


A különleges kialakítású ülő- és fekvőhelyek ergonómikus formatervezése egy biztonságot nyújtó ölelésre hasonlít, nemcsak kényelmet, de hosszú távon is komfortos tartózkodást ígér. A medencében elhelyezkedve nem kell harcolni a jetek erejéből és a víz természetéből adódó felhajtóerővel, két erős motorja ellenére sincs olyan érzésünk, hogy a masszázsmedence ki akarna vetni magából.

A három férőhelyes Kauai  minden ülése egy kicsit más masszázst ajánl, de a körkörös terápia segítségével az egész test átmasszírozása megvalósul a talpaktól a nyakig. Ha szeretné teste minden porcikáját megdolgoztatni és minden egyes izomcsoportot kilazítani, nincs más dolga, mint hogy egy edzőteremhez hasonlóan mindig más "gépet" vesz igénybe, és bizonyos időközönként átül a következő helyre. Ez a körkörös terápia lehetőséget nyújt a tökéletes ellazulásra, ami képes kiszakítani a hétköznapokból és elrepíteni egyenesen a Paradicsomba.