Időtlen forma, praktikus anyag a kerti bútoroknál

A rattan bútorok nosztalgikus és természetközeli hangulatáról nem kell lemondiuk azoknak sem, akik nem szeretnének tetemes időt tölteni a fonatok takarításával és védelmével. Rájuk vár a polyrattan!


A teraszokról és kertekből sokáig nem hiányozhattak a fontott bútorok, amelyek bája és természetes anyaga még ma is igen vonzó választás. Csakhogy a vékony fonatoknak megvan a maga koráltja: a fonatokban megülő kosz és por valamint a gyors elhasználódás képében.

Még a leggondosabb ápolás mellett sem örökérvényűek a fa bútorok, ezért született meg a polyrattan, ami hatásában és formájában a rattan bútorokat idézi, de azok sérülékenysége nélkül.

A polyrattan kerti bútorokat nem kell újra és újra lefesteni, hogy visszanyerjék eredeti fényüket, ellenben nagyon jól bírják a vizet, így akár esőben, hóban és fagyban is kint hagyhatóak a szabadban. Nem penészedik, mint a fűzfa vesszőkből font változatok, amiatt slaggal is könnyen tisztíthatóak.

Hangulatukban megőrizték a rattan bútorok rusztikus eleganciáját, de már igazodnak a modern kor elvárásaihoz, így lesz a polyrattan a tökéletes kerti bútor alapanyag!