Ettől zavaros a medence vize

A medence víztisztasága kényes egyensúly, amelyet egészségügyi okokból is érdemes minél inkább fenttartani. Van azonban, hogy a víz állapota akkor is megváltozik, ha látszólag mindent jól csinál. Ennek mi állhat a hátterében?


Minél tisztább a víz, annál könnyebb a legkisebb változást is észlelni benne. Ha az addig kristálytiszta vízed elkezd nyálkásodni vagy láthatóan zavarossá válik, annak nem felétlenül a rossz vízkezelés az oka.

Egy egyfelejtett zuhany vagy egy Balatoni fürdőzést is megjárt bikini is okozhat olyan szennyeződés túltelítettséget, amivel a vegyszerek már nem bírnak el.

A fürdés előtt ezért mindig zuhanyozzon és távolítsa el a sminket, testápolót, ami terhelné a vizet. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön étel és ital a vízbe. Ha ennek ellenére is romlást tapasztal, akkor jöhet a nagyágyú. A holland AquaFinesse képes a vízen összeálló baktériumtelepek felszámolására, és a teljesen eltávolítja a nyálkás biofilm réteget. A környezetbarát adalékanyag mellett ráadásul kevesebb klórra lesz szüksége a víztisztaság fenttartásához.