Jakuzzi, amiben úszni is lehet

A vízi edzés és a relaxáló hidromasszázs szerelemgyerekeként született meg az Endless Pools Fitness Systems, ami egyszerre nyújtja a folyamatos mozgás örömét és az izomlazító kikapcsolódást! A sokoldalú, egész család számára programot kínáló medencét egész évben élvezheted, még kültéren is!


Az Endless Pools Fitness Systems medencéi egy nagyon egyszerű, ugyanakkor rendkívül működőképes koncepció mentén születtek: egy térbe hozni az úszást és a masszázsmedencét vagyis a két legnépszerűbb otthoni vizes egységet! Az Endless Pools modellek külalakjukban és felépítésükben is egyesítik a két medencetípus erősségeit. A jakuzzikhoz hasonlóan önálló, telepítésre kész egységként érkeznek. Nincs hosszadalmas építési munkálat, nem kell csempézni, fóliázni és festeni, a szabadon álló medencét egyszerűen csak a helyére kell tenni, bekötni az elektromos hálózatba és már jöhet is a feltöltés.

A külső megjelenése megnyerő, ebben is hasonlít a jakuzzik modern és minimalista hatékonyságára, akárcsak a hibátlanul működő és könnyen kezelhető gépészetében.

Az E550-es modellben egy medencetérben egyesül a két funkció. A medence egyik végén található a végtelen úszás élményét kínáló ellenáramoltató rendszer, míg a másik felében került kialakításra két, teljes értékű álló masszázshely. A kezek és lábak masszírozását is elvégző jetek nem teljesen egyformák a két helyen, így más-más masszázsélményt kínálnak. Ezen a területen összesen 23 befúvó kapott helyett. A medence hosszanti oldalán fém kapaszkodók segítik az úszástanulást, a vízi aerobikot és a játékot. Az ellenáramoltató rendszer pedig lehetővé teszi, hogy a korlátozott hely ellenére se érezd beszorítva magad, és egy helyben úszva, sétálva erősítsd izmaidat!

Az Endless Pools modellek egyik nagy erőssége, hogy igény szerint víz alatti futópaddal is felszerelhetőek, így könnyített futást, időskori mozgásszabadságot és mozgásterápiás edzéseket is lehetővé tesz. Az ellenáramoltató rendszerrel kiegészülve a család minden tagja be tudja állítani a saját edzettségi szintjének megfelelő erősséget és ezzel valóban hatékony edzőtárs lesz az úszómedencéből!

Edzés, mozgás vagy játék után pedig ki se kell szállni a medencéből és máris jöhet a lazító masszázs, ami elűzi a tagokból az izomlázat, megnyugtat, oldja a stresszt és hozzásegít a pihentető alváshoz.

A két funkció egyszerre és egymás után is használható, akár egész évben, hiszen az Endless Pools Fitness Systems E550 fűtéssel (és természetesen vízszűréssel is) felszerelt, a jakuzzikhoz hasonlóan.

Ha szeretnél egy teljes értékű úszómedencét, de a masszázsról sem mondanál le, akkor tökéletes megoldás ez a komplex, kisebb helyet foglaló, de nagy tudású medencéje. Élvezd ki a sokoldalúságát és hódolj mindkét wellness irányzatnak kompromisszumok nélkül, de egy helyen! A SpaTrend ürömi bemutatótermében személyesen is megtekintheted a úszójakuzzik legújabb generációját!