Új szintre emeli a relaxálást ez a masszázsmedence

A FreeFlow Excursion Premier kényelmes, strapabíró és maximális szintre emeli a relaxálást! A családi masszázsmedence megbízható társ a mindennapi kikapcsolódásban!


Az öt személyes masszázsmedencében egy fekvőhely is helyett kapott, ami a teljes testmasszázs élményét kínálja. A hátmasszázsban kifejezetten erős ez a FreeFlow modell, amelyben összesen 25 befúvó található. A minőségi kikapcsolódást olyan extrák teszik még felejthetetlenebbé, mint az állítható vízesés, a LED-es színterápia és a beépített italtartó.

Ebben a medencében kipihenheted a napi fáradalmakat, csökkentheted a stresszt és minőségi időt tölthetsz szeretteiddel egy megnyugtató, lazító környezetben.

Az Excursion Premier belépős kategóriás masszázsmedencéje elérhető áron lehet a tiéd, köszönhetően gazdaságos gyártási technológiájának. Az egybe öntött gránitőrlemény héj ellenálló, könnyen kezelhető és bírja az időjárás legvadabb rohamait is. Kültéri medencének is ideális választás, amit a család minden tagja bátran nyúzhat, mert karc- és kopásálló anyaga nem sérül könnyen.

Az egybe öntött héj további előnye, hogy a medence súlya visszafogott, így telepítése nem igényel külön alapot, könnyen szállítható és telken belüli mozgatása esetén sem kell speciális eljárással és külön csapattal számolnod.

Megbízhatóan, problémamentesen és gazdaságosan teszi azt, amihez a legjobban ért: kényeztető pihenést és terápiás hidromasszázst nyújt az egész családnak. Az év 365 napján!

Ha szeretnél többet megtudni az Excursion Premier masszázsmedencéről vagy személyesen is kipróbálnád, akkor keresd fel a SpaTrend bemutatótermeinek egyikét, ahol szakértő kollégák várják érkezésedet!