Kényelem, stílus és teljesítmény találkozása az otthoni jakuzzizásban

A masszázsmedencék piacán is egyre több modell és gyártó található, így első vásárlóként sokszor nehéz eligazodni a kínálatban. Mi fontos és elengedhetetlen, ha a masszázsmedencére nem csak kikapcsolódás helyszíneként, hanem az egészségedbe való befektetésként tekintesz? És miben érdemes esetleg kompromisszumot kötnöd a kedvezőbb árért cserébe?


Sok esetben, így a masszázsmedence kiválasztásánál is először a szemünkkel vásárolunk. Részben ennek köszönhető, hogy a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a jakuzzik kinézetére és külső extrákra, mint a LED világítás vagy a látványos vízesés. A színek (többféléből választhatsz), a forma (igen változatos) és a külső design elemek csábítása mellett ne feledkezz meg az anyagok minőségére, a jetek kialakítására és a kényelemre is koncentrálni. Mert a leglátványosabb masszázsmedence sem ér sokat, ha fél év múlva már látszódnak rajta a használatból adódó kopások és sérülések vagy nem ad jó élményt a használata.

A valódi hidromasszázs élményt kínáló profi medencéknél szerencsére általában nincs gond az anyag minőségével, ezért "beljebb" kell menni a megfelelő darab megtalálásához. A masszázst adó befúvók mérete, elhelyezkedése és típusa fontos, de nem az egyetlen szempont, amit ilyenkor meg kell vizsgálni. Mert hiába a kellemes masszázs és a stresszűző izomlazítás, ha a víz nem tiszta, oda az élmény. A befúvók mellett tehát mindig nagy figyelmet kell fordítanod a víztisztítás és szűrés területére valamint a fűtésre, ami sokszor meghatározza, hogy fogod-e használni egész évben a drága szerkezetet vagy sem!

Első masszázsmedence vásárlásánál nem könnyű eligazodni a sok információ között, ezért érdemes megnézni a gyártók tapasztalatát, a kínált garanciákat, a megszerzett díjakat és a már meglévő tulajdonosok véleményét is. Ezek már jó kiinduló pontot adnak arra, hogy melyik gyártónál érdemes keresni álmaid jakuzziját! Ha mindezt figyelembe vesszük, akkor az amerikai Watkins masszázsmedencék erősségét nem lehet vitatni. 

Ezek közé tartoznak a stílusos megjelenésükkel, erős teljesítményükkel és kényelmes belső terekkel rendelkező Caldera Spas masszázsmedencék!

Az amerikai masszázsmedencék tökéletes kényelmet és meggyőző felszereltséget kínálnak. A legmagasabb körültekintéssel tervezett, ülő- és fekvőhelyeken, a masszírozó vízsugarak minden kényes izomcsoportot átdolgoznak, és ellazítanak. A nagy változatosságot mutató jetkínálat minden férőhelyen más kombinációban található  meg, így minden ülés vagy fekvőhely eltérő élményt kínál. Az alapanyagok elsőosztályú minőség garantálja, hogy még folyamatos használat mellett se veszítsenek teljesítményükből hosszú évekig. És ez nemcsak a masszázsélményre vonatkozik, hanem a víztisztításra és a fűtésre is. Hatékony működése problémamentes pihenést kínál az év 365 napján!

A Caldera Spas jakuzzik energiatakarékos kialakítása kíméletes a pénztárcához még a kemény telek idején is. Ezt az innovatív FiberCor® szigetelésnek és a hatékony EnergyPro® keringető rendszernek köszönheti, amelyek a pontosan illeszkedő thermotetővel kiegészülve lehetővé teszi, hogy más medencék használati költségeinek töredékéért működtethesd saját wellness gépedet.

Ha szeretnél többet is megtudni ezekről az elegáns erőgépekről, akkor kattints ide vagy látogass el az ország talán legnagyobb jakuzzi kiállítására és vásárára vagyis a SpaTrend Expóra! A május 3-án kezdődő 10 napos rendezvényen személyesen is kipróbálhatod a Caldera Spas masszázsmedencék szakértelmét!