Stabil napozóágy, divatos megjelenéssel

Amikor a kerti bútorokat válogatod, a székek és asztal mellett, érdemes elgondolkodni egy jó minőségű napozóágy beszerzésén is. Egy kényelmes és több szezont is kibíró napozóval meghosszabbíthatod a kint töltött időt, amit élvezetesen és valódi pihenéssel tölthetsz.


A Spalounge kerti bútorok közös pontja a megnyerő dizájn és a maximális kényelem. Ez jellemzi a Roxy napozóágyat is ami ergonomikus kialakítása révén szinte körbe öleli a testet. A strapabíró, szinte elnyűhetetlen szerkezete nem megy tönkre egy szezon alatt, de nem is nehezíti el bútort. Hegesztett, porszórt alumíniumváza révén a napozó könnyű marad, hogy egyszerűen áthelyezhesd a kert vagy terasz neked tetszőleges pontjára és remekül bírja az időjárás viszontagságait.

Kialakítása kényelmes testtartás tesz lehetővé, mindez pedig egy puha felületi réteggel karöltve a relaxáció fellegvárává avatja a bútort. A párnán pihenve olyan érzésed lehet, mintha egy puha felhőn lebegnél. A szövet borítás miatt sem kell aggódnod, az ugyanis Sunbrella anyagból készült, ami nemcsak vízálló, de az UV sugarak sem fakítják a színanyagát.

A jelenleg három színváltozatban (White váz+Flanelle szürke szövet, Charcoal váz+Taupe szövet és Charcoal váz+Nate Scotty szövet) kapható Roxy napozó egy medence mellé tervezett kényelmes pihenőhelyet nyújt. Itt kedvedre relaxálhatsz egy fárasztó nap után, kényelmesen olvashatsz egy lusta hétvégén vagy megpihenhetsz egy finom itallal, miközben a gyerekek pancsolását felügyeled.

Modern, divatos megjelenése minden környezetben jól mutat, akár romantikus kertbe szánod, akár egy burkolt teraszra!