Kerti bútorok kisebb teraszra

A kis helyek berendezése mindig nagy fantáziát igényel, hiszen a szárnyaló képzeletet  szigorú korlátok közé kell szorítani. Itt nincs helye alkunak, ha a teraszt vagy a kertet nem lehet bővíteni, akkor maradnak a kis méretű kültéri bútorok. Szerencsére ezekből is egyre nagyobb a kínálat!


A luxus minőségű kerti bútorok nem minden esetben hatalmas, párnázott kanapék, óráis day bedek vagy 10 személyes étkezőgarnitúrák. Közöttük is meg lehet találni azokat a többfunkciós darabokat, amelyek a kis teret élhető terasszá változtatják.

A Fortuna ülőgarnitúra remek példája ennek. A kétszemélyes kanapé, a két fotel és az egy darab ovális kávézóasztal együttese reggeli kávézáshoz, esti borozgatáshoz, olvasáshoz, sőt még társasjátékozáshoz is ideális. Vastag fonású dizájnja remekül illik a kültérhez. Romantikus hangulata, egyszerű vonalvezetéssel párosul, ami miatt jól illeszkedik mindenféle stílushoz!

Ha egy egész garnitúra elhelyezésére nincs lehetőség, akkor jöhetnek az egyedülálló darabok, mint a Bliss bárasztal. Az időjárásálló polyrattan bútor tetején egy üveglap található a poharak stabilitásáért, középen pedig egy zárható jéghűtő kapott helyet. A magas, kör alakú és könnyen körbeállható asztal alján lábtartó is található, így hozzáillő bárszéken ülve vagy állva is kényelmesen töltheted mellette az időt.

A Fortuna ülőgarnitúrához hasonló szett a Leones, ami szintén egy darab kétszemélyes szófából, két darab fotelból és egy asztalból áll. Megjelenése viszont végletekig minimalista. Egyszerűsége és légies kialakítása miatt nem telepszik rá a térre, tehát a kis terasz sem érződik majd zsúfoltnak tőle!

A Juma étkezőszettet is érdemes szemügyre venni, ha kis teret szeretnél étkezésre, kültéri sütésre alkalmassá tenni. A négy személyes szett egy négyzet alakú asztalt és négy kötél karfával és háttámlával rendelkező fotelt tartalmaz. A 80x80 cm-es asztal és a köré rendezhető székek nem foglalnak nagy helyet, viszont a kényelem garantált!

A kis terek miatt ne mondj le a luxusról és a jó minőségről! Válassz okosan és évekig nem lesz probléma a kerti bútorokkal!