Kis méretű mégis tágas jakuzzi, amiben öröm a hidromasszázs

A FreeFlow Azure egy kis méretű családi jakuzzi, ami belül pont annyira tágas, hogy négy személy kényelmesen elfér benne! Könnyű karban tartani, 18 befúvó gondoskodik az alapos hidromasszázsról és víz nélkül mindössze 160 kg, így akár rögtön haza is vihető!


"Amióta ezt a jakuzzit használom, nagyon jól érzem magam. Könnyedén tartja melegen a vizet, és piszkosul egyszerű tisztán tartani. A csaláommal szine minden nap együtt fürdőzünk. Az Azure kényelme nekem tökéletes. Azért szerettem bele, mert a kis mérete ellenére belül nagyon tágas." - Kiss Róbert

Az Azure a FreeFlow sorozat közepes méretű masszázsmedencéje, amelyben tökéles hidromasszázs élményben lesz részed. A 18 befúvó ellazítja a görgös, merev izmokat, a meleg víz segít leoldani a stresszt és megnyugtatja az idegeket, az olyan extrák pedig, mint a vízesés vagy a beépített italtartó az élvezeti faktort erősítik.

A FreeFlow medencék a Watkins gyár egybeöntött héjjal rendelkező jakuzzi sorozata, amely kedvező árú előállításának köszönhetően megfizethető áron nyújt profi masszázsélményt! A gránitőrleményből készült héj kőhatású megjelenése remekül illik a kertbe és rendkívüli keménysége miatt bírja a strapát. Ideális tehát parti medencének vagy kiadott ingatlanba, butikhotelba!

 

Az Azure 3 ülőhellyel és 1 fekvőhellyel rendelkezik, ahol könnyű ellazulni és átadni magad a hidromasszázs relaxáló érzésének. Az állítható vízesés és a víz alatti LED világítás (ugyancsak állítható színekkel) még tovább fokozza az ellazulást, amihez már csak egy jó ital hiányzik. Az Azure azonban arról is gondoskodik, hogy ez az ital ne legyen karnyújtásnyi távolságon kívül.

A beépített italhűtőben biztonságosan elhelyezheted kedvenc italodat, és bármikor kortyolhatsz belőle!

FreeFlow medenceként nem probléma a hozaszállítása és a telepítése sem, hiszen egyik terén sem igényel különleges bánásmódot. A megvásárlást napján már azonnal haza is viheted és mehet bele a víz, hogy estére már forró vízben megmártózva zárd a napot!

Ha most (2023. november 10-ig) regisztrálsz a SpaTrend nyereményjátékára, akkor 30% kedvezmény lehet a tiéd az Azure masszázsmedence megvásárlásához. Ezzel közel 1 millió forintot spórolhatsz!