Védőponyvák kerti bútorokhoz és napernyőkhöz is

Bármilyen kiváló, időjárásálló és strapabíró is a kerti bútorod, a téli pihenő alatt szüksége van a védelemre. Ha úgysem használod, akkor miért tennéd ki feleslegesen az elemek támadásának, amikor egy takaróponyvával biztonságban tudhatnád?


A minőségi takaróponyvák több előnnyel is rendelkeznek. Ezek egyike mindjárt az, hogy használatukkor nem kell a(z olykor nehéz) bútort fedett helyre vinned. Ha nincs fedett, jól zárható rész a kertedben vagy csak nem akarod a nehéz bútorokat évente többször cipelni, akkor a takaróponyva ideális megoldás.

Másik nagy előnye, hogy egyszerűen, gyorsan, mindössze pár mozdulattal felteheted a ponyvát, hogy aztán a sötét és csapadékos őszi/téli/tavaszi hónapokban védve legyen!

Már már rengeteg ponyva forma létezik, ezért könnyen találsz a bútorod méretéhez és formájához passzolót! Az AeroCover vízálló takaróponyvái között például L-alakú bútorokhoz, kör alakú asztalokhoz és rakásolható székekhez valót is találsz!

Sőt, nemcsak a kerti bútorokhoz, hanem az árnyékolókhoz megfelelő típus is rendelkezésedre áll! Bár a napernyőket - egy ülőgarnitúránál - könnyebb mozgatni, de a vászonnak elkél az extra védelem. A napernyőkhöz való takaróponyva felrakása sem bonyolult és védi a vásznat és a szerkezetet is a nedvességtől, a kosztól és a téli búvóhelyet kereső állatoktól is!

Az Aerocover anyaga teljesen vízálló és megfelelően lélegzik, hogy a hosszú állás során ne pálljon be a levegő a ponyva alatt. Ennek köszönhetően nem kell penészedéstől, mohásodástól, netán rozsdásodástól tartanod! A nyári szezon előtt ugyanolyan kiváló állapotban találod majd kedvenc bútoraidat és napernyődet, mint, ahogy most elcsomagolod!

Bízd magad az Aerocover védelmére, hogy kerti bútoraidat még sokáig élvezhesd!