Kültéri bútorok védelme télen

A kerti bútorok ápolásával és védelmével a legtöbbet hozhatod ki a minőségi alapanyagokból. Könnyebb lesz őket tisztán tartani és nem használódnak el olyan gyorsan. Hogyan védd külteredet az időjárás viszontagságaitól?


A kültéri bútorokra záporó eső, a pára és a napfény is potenciális veszélyt jelent, a rovarok és penészgombák károkozásáról nem is beszélve. Jó tervezéssel és felkészüléssel jelentősen csökkenthetőek a kártákony hatások, hogy minél tovább élvezhesd a bútoraid és a teraszod kényelmét.

A fentről érkező égi áldás kiküszöböléséhez tökéletes megoldás a pergola. Ez az önmagában is megálló, tetővel rendelkező szerkezet védi a bútorokat és a terasz burkolatát is a nedvességtől és az UV sugarak pusztításától. A Renson pergolák nyitható teteje azt is lehetővé teszi, hogy egyszerre élvezd a tető védelmét, de a napos időben a napsugaraktól se legyél elvágva. Ha nem akarod!

Ez a tető véd a vízkároktól, de a Nap szárító hatásától és az UV sugarak szövetromboló, fakító erejétől is.

Amikor nem használod a kültereket, például a téli időszakban, akkor a párnákat, a takarókat és a huzatokat érdemes vízhatlan tárolókba elzárni. Ez a kisállatoktól és rovaroktól, pókoktól is távol tartja a sérülékeny anyagokat.

A bútorok állapotának megőrzésében segítenek a különféle ápolók, amelyekkel meghosszabbíthatod a termékek élettartamát. Az évente legalább egyszer kezelt bútorok nem száradnak, repednek meg olyan könnyedén a változékony időjárás negatív hatásaitól, és jobban megőrzik eredeti megjelenésüket.

A Softcare szórófejes készítményeivel könnyen ápolhatod bútoraid vázát és szövetét is. Védheted őket az elemektől és a tisztítást is megkönnyítik. Legyen szó műrattanról, fáról vagy fémről. A szövetápoló vízlepergető hatása miatt nem kell tartanod a kiömlött italok foltjaitól, egyszerűen csak töröld át a felületet egy nedves ronggyal és máris olyan lesz kedvenc bútorod, mint újkorában.

Ezzel a három lépéssel rengeteget tehetsz kültered (sz)épségéért és még sokáig élveszheted, zavartalan minőségükben, bútoraidat!