Hasznos jakuzzi kiegészítők téli használathoz

A meleg vizes hidromasszázsnak télen egészen varázslatos hangulata van. A hidegben kint ülni a friss levegőn, nyakig merülve a forró vízben és csodálni a téli tájat felszabadító érzés, amire a legsötétebb hónapban szomjazik a lélek.


Bármennyire is mennyei bent ülni a jakuzziban, oda el is kell jutni, ami a mínuszokban kihívást jelenthet. Akárcsak a víz karbantartása a fagyos hónapokban. Ezekkel a kiegészítőkkel azonban megkönnyítheted a saját dolgodat és fokozhatod az élvezeteket!

AquaFinesse vízkezelő

A masszázsmedence mellőzésének leggyakoribb oka az elégtelen víztisztaság. A hideg hónapokban különösen kellemetlen hosszú ideig vacakolni a tökéletes kémiai egyensúly beállításával. Szerencsére a holland AquaFinesse mindezt megoldja helyetted. A környezetkímélő adalékanyaguk segítségével heti 5 perc elég ahhoz, hogy a víz mindig tiszta és fürdésre kész legyen.

Tetőemelő

A hidegben egy jó jakuzzi tető elengedhetetlen, ha nem akarsz feleslegesen sokat fizetni a víz fűtésére és pótlására. A pontosan illeszkedő tetőket levenni és feltenni azonban nem egy pillanat műve. Legalábbis a tetőemelők nélkül. Ezzel a távolról is irányítható szerkezettel viszont csak egyetlen gombnyomásba telik, hogy a tetőt felnyisd vagy lezárd a fürdés után. Akár a szoba melegéből is elvégezheted a műveletet, hogy ne köntösben kelljen ezt a mutatványt a medence mellett állva előadnod.

Meleg köntös és papucs

Végül pedig egy meleg köntös és egy csúszásgátló talpú papucs is kerüljön fel a "must have" listára. Ezekkel kellemesebb lesz a medencéig megtett út és jól esik majd gyorsan a köntösbe burkolózni a hideg elől. A papucs pedig csökkenti a felfázás és a megcsúszás esélyét, hogy ne balesettel végződjön a kényeztető fürdés!