TÖMÖR GYÖNYÖR - AVAGY UNOKÁINK IS JÁRNI FOGJÁK

A hajópadlóról gyakran a fenyő jut először eszünkbe, nem véletlenül. A tömör fából készült változatok padlófűtés fölé alkalmatlanok,  lerakásuk nem a legegyszerűbb, ha párnafára vagy vakpadlóra kell őket szögezni vagy ragasztani.

Viszont a PARADOR hajópadlóinak mindegyike  rakható padlófűtés fölé. Hogy is van ez?


Ilyen célra csak 3 rétegű, maximum 13 mm vastagságú  parketta felel meg. melynek a legfelső rétege nemes fa, úgy mint dió, amerikai cseresznye és tölgy. Ezek a keményfák közé sorolhatóak, gyönyörűek, tartósak, sokféle színű és felületkezelésű változatból választhatunk.  Úsztatot padlóként a lerakása sem bonyolult.

Ez a kínálat lehetővé teszi, hogy a lakásunk stílusához, hangulatához legjobban illőt vigyük haza. Így aztán a vagány bevállalós talál magának szürkésbarnát, a komoly, elegáns stílus kedvelői a füstöltek választhatják, aki nem akar semmi faksznit, nekik a klasszikus felehet meg legjobban.

A valódi parketta felújítható, természetes, ráadásul megújuló energiaforrásból származik.  Mivel hosszú ideig lehet a "lakótársunk", ritkábban kell cserélni. Amikor erre sor kerül, akkor sem okoz kárt a környezetben, hiszen természetes fűtőanyag. A felületkezeléshez használt olajok, viaszok, pácok, de még a mostani lakkok döntő hányada sem szennyezi égetéskor a levegőt - vagy csak nagyon csekély mértékben.

Tudod, hogy így a sokat emlegetett ökológiai lábnyoma is kisebb azoknak, akiknek természetes burkolat van az otthonukban? 
Egyetlen hátrányként csak az árat említhetjük, de az bőven megtérül.

"Nem vagyok olyan gazdag, hogy olcsón vásároljak."