Luxus jakuzzi megfizethető áron

Egy minőségi masszázsmedence rendszeres használata alapjaiban változtatja meg az emberek kikapcsolódását, minőségi szabadidőt és egészséges relaxációt hozva az életükbe. Hogy sokan mégsem mernek belevágni a vásárlásba, annak leggyakrabban két oka van: a karbantartás bonyolultságától való félelem és az ár. A FreeFlow mindkét területen jelesre vizsgázik!


A FreeFlow spas jakuzzik a több, mint 45 éves  tapasztalattal rendelkező Watkins Manufacturing termékcsaládja. Az évtizedek óta világelsők között található amerikai cég egy különleges gyártási technológiát dolgozott ki, hogy alacsony tartsa a gyártási költségeket és megfizethetővé tegye a hidromasszázs luxusát. A rotomold gyártásnak köszönhetően a FreeFlow Spas medencék kedvező áron kínálják a valódi masszázsélményt, anélkül, hogy a kényelem vagy a teljesítmény területén kompromisszumot kellene kötnöd.

A medencék teste gránitőrleményből kerül kiöntésre egy lépésben, így a gyártás energia- és anyagigénye is a részekből összeállított masszázsmedencéknél tapasztaltak alatt marad. Mivel a szerkezet tartós és stabil, nincs szükség belső merevítővázra sem, ezért szerényebb ár mellett sem kell lemondanod a minőségről. A belső szerkezet ugyanis nem tér el a gyártó drágább darabjaitól. A motor, a szűrő, a csövek és a befúvók ugyanazok és megtalálod benne a megszokott első osztályú szigetelést is.

A külsejében sallangmentes megjelenése és a gránitőrlemény anyaga természetes, kőhatású kinézetet kölcsönöz a jakuzzinak, ami miatt remekül illik majd a kertbe, a növények és fák közé.

Változatos méretben, formában és jetkiosztással kapható FreeFlow Spas jakuzziknak számtalan előnye van, amelyek kellemessé és problémamentessé teszik a használatát. Telepítése kifejezetten egyszerű, a legtöbb modell súlya nem éri el a 200 kg-t, ezért külön alapozásra vagy nagy tereprendezésre nincs szükség. Egyben, használatra készen érkezik, ezért a szállítás után szinte azonnal igénybe vehető. Évszaktól függetlenül könnyű az üzembe helyezése és a karban tartása. A beépített szűrőknek köszönhetően egy minimális vízkezeléssel is hosszú ideig élvezheted a víz frissességét. A stresszmentesen elérhető, garantált víztisztaság érdekében, használj AquaFinesse-t, a jakuzzi tulajdonosok kedvenc vízkezelő adalékanyagát!

Ha szeretnél egy elnyűhetetlen, stabil működésű és kiváló hőszigetelésű wellness eszközt, amivel családod és saját egészségedért is rengeteg tehetsz, akkor a FreeFlow Spas egyértelműen jó választás lesz számodra! Erkélyre, teraszra és kertbe ajánlott, de akár beltérre is telepítheted. Hőtartása olyan jó, hogy még a téli hidegek során sem kell attól tartanod, hogy a víz hőmérséklete nagyon lecsökken vagy a villanyszámlád kúszik az egekbe. Pontosan illeszkedő thermo tetejének segítségével a kánikulában és a fagyokban is állandó hőmérsékleten tarthatod a vizet minimális energiafelhasználás mellett. 

A könnyen és kis összegből is fenntartható jakuzzi ideális helyszín az egyéni vagy társas pihenésre, az edzés utáni lazításra, a mozgásszervi panaszok megelőzésére vagy enyhítésére és még a gyerekek vízbiztonsága is garantáltan javulni fog, ha egy ilyen élményeket kínáló masszázsmedencében gyakorolhatják az úszómozdulatokat.

Nézd meg személyesen is a FreeFlow Spas kiválóságait a SpaTrend bármelyik bemutatótermében!