Relaxáló hidromasszázs hidegben, melegben

A masszázsmedence egy nagy, de hosszú évekre szóló befektetés, amelyet az egész család kihasználhat. Fiatalok, felnőttek és idősek számára is rengeteg pluszt tud nyújtani, egész évben. A maximális relaxáló hatását élvezheted a hóesésben és a legnagyobb kánikulában is!


A minőségi és külalakjukban is megnyerő masszázsmedencéket kínáló HotSpring belső értékei talán még megnyerőbbek, mint a BMW dizájncsapata által megáldott külső. A látványos külső fények, a vízesések és az elegáns burkolat imponáló, de amiért generációk szeretik és használják a HotSpring modelleket az mind belül található.

A tökéletes szigetelés segít megőrizni a víz hőmérsékletét (és alacsonyan tartani a villanyszámlát) nyáron és télen is. A nagy hidegekben sem kell attól tartanod, hogy amikor a meleg vizes masszázs lazító hatására vágynál, csak langymeleg víz vár majd rád. Az oldalfalak és az aljat szigetelése első rangú, és a tökéletesen passzoló thermotető pedig gondoskodik róla, hogy a felülről se szökjön el a meleg vagy a víz.

A HotSpring no bypass szűrőrendszere megkönnyíti majd a karbantartást és a tisztán tartást, hiszen itt egyetlen olyan vízcsepp sincs, ami kikerülné a szűrőket. Éppen ezért a medencében elég csak évszakonként egyszer vizet cserélni, megfelelő vízkezelés mellett, pedig még ennyire sem lesz szükséged.

A rendszeres jakuzzi használattal sokat tehetsz egészségedért és a mindennapi stressz negatív hatásai is csökkenthetőek a meleg vizes hidromasszázs segítségével. A minőségi pihenés egészen új értelmet nyer a HotSpring tulajdonosok számára, amit egyedül vagy a családdal egyaránt kiélvezhetsz.

A gyerekek boldogan pancsolnak majd nyáron a kellemesen hűs vízben, amitől észrevétlenül nő a vízbiztonságuk és vízszeretetük. Egy fárasztó nap után vagy arra készülve egészen másként érzed majd magad, ha beiktatsz egy fél órás masszázzsal egybekötött fürdőt. Arról a pluszról nem is beszélve, amit a szociális életedben tapasztalsz. A vízben ülve sokkal könnyebben megnyílnak az emberek, a technológia állandó csábításából kikerülve pillanatok alatt egymásra hangolódhattok majd a pároddal vagy a gyerekekkel.

Ha pedig van a családban nehezen mozgó idősebb rokon, ők is élvezni fogják a víz felhajtó erejét, ami leveszi a terhet az ízületekről és az ínszalagokról. A masszázsprogramok terápiás használatával hatalmas javulás érhető el a komfortérzetben, sőt a megelőzésben is sokat segít. Gyerekek és idősebb használók számára beszerezhetsz egy lépcsőt is, hogy növeld a kényelmi faktort és a biztonságot. 

A csúszásgátló bevonattal rendelkező lépcsőkkel elkerülheted a baleseteket és megkönnyítheted a ki- és beszállást!

Készen állsz arra, hogy minőségi javulást hozz a kültéri kikapcsolódásba? Akkor nézelődj a HotSpring medencék között!