Luxus jakuzzik hatalmas árelőnnyel és ajándékokkal

A jakuzzizást élvezheted egyedül, a pároddal és nagyobb társasággal is. Mindegyik változatnak megvannak a maga előnyei, ezért, ha egyikről sem mondanál le, válassz nagy méretű masszázsmedencét. Mint amilyenek a most óriási árelőnnyel kínált 6 személyes Caldera Spas jakuzzik!


A Caldera Spa medencék legkiválóbb darabjai közül választhatsz június 30-ig, óriási árelőnnyel és ajándék thermotetővel. A medencékhez most ingyenes telepítés is jár.

Az akcióban részt vevő két masszázsmedence minden olyan kényelmi szolgáltatással rendelkezik, ami a felső kategóriás jakuzzikra jellemző. A szemrevaló külső, egy hasznos (és a sötétben látványos) fényjelző csíkkal egészült ki, amely végigfut a medence oldalán. Ezzel összhangban került kialakításra a jakuzzi belső, víz alatti világítása, ami remek hangulatkeltő és stresszoldó hatással is rendelkezik. Csakúgy, mint az ugyancsak extraként bekerült vízesés, ami szintén külön megvilágítást kapott.

Minden adott hát az éjszakai jakuzzizáshoz, de bármilyen napszakban is lépsz be a masszázsmedencédbe, biztos lehetsz benne, hogy meleg víz, erős masszázs és kényelmes ülések várnak. Valamint egy fekhely!

Az ülésekből pedig mindjárt 5 darab is, mindegyik ülés egy kicsit más jetkiosztást és így masszázsélményt tartogat, hogy azt választhasd, amihez éppen kedved van. Vagy a testednek szüksége van rá.

A Caldera Spa Paradise Seychelle és a Vacanza Marino is hat személyes, családi masszázsmedence kiváló hidromasszázsal, de eltérő jetszámmal. A Seychelle 43, míg a Marino 35 befúvóval kényezteti majd a bent ülőket. A Marino hátmasszázsban kifejezetten erős az AdaptFlo és az AdaptaSsage jeteknek köszönhetően, míg a Seychelleben a VeraSsage és az Euphoria jetek gondoskodnak arról, hogy minden porcikád ellazulhasson egy hosszú nap után.

Az EnergyPro fűtés, kiegészülve a kiváló hőszigeteléssel energiahatékonyan tartja melegen a vizet (és alacsonyan a költségeket) minden évszakban. A párolgás és hőveszteség ellen pedig ott a thermo tető, ami segíti a hőtartást és hogy egy vízcsepp se szökhessen meg a medencéből. A medencékre gyártott és ezáltal tökéletesen passzoló tetőket most ajándékba kapod!

A 6 üléses medencék kiválóak családok, baráti társaságok számára, akik szeretnek egészségtudatosan élni és hasznosan eltölteni a közös időt! A nagy belső tér kényelmes a nagyobb csapatnak is, de természetesen egyedül is élvezheted a forró víz egészségügyi előnyeit. Akár minden nap!

Ne maradj le erről a különleges ajánlatról és már az idei nyarat is saját masszázsmedencédben töltheted!