A végtelen úszás lehetősége egy kis helyen

Az Endless Pools medencék a folyók sodrásának imitálásával érik el, hogy folyamatosan úszhass, anélkül, hogy meg kéne fordulnod. Nem kell köröket rónod, bekapcsolva a rendszert, addig úszhatsz az árral szemben, amíg csak akarsz. És a legjobb? Hogy utána ki se kell szállnod és máris élvezheted a hidromasszázst, ugyanazon medencében!


Az Endless Pools medencék ugyanis nemcsak a mozgás lehetőségét fejlesztették maximális szintre, de a kikapcsolódásét is! A medence térben együtt található meg az úszó, mozgásra alkalmas rész és a jakuzzi, ahol egyszerre több ember is élvezheti a hidromasszázs nyugtató erejét.

A hibrid medencék X-sorozata jelenleg két eltérő méretben érhető el. Mindkettő a legmagasabb színvonalat nyújtja, egy jakuzzihoz hasonlóan, kompakt egységben érkeznek, ezért a telepítésük nem vesz heteket igénybe. Szinte azonnal élvezheted mindazt, amit nyújtani tud.

A fokozatosan állatható ellenáramoltató rendszerrel könnyedén beállíthatod a számodra ideális sebességet, hogy megdolgoztasd és karban tartsd a tested. Az úszótér oldalán elhelyezett kapaszkodók a vízi aerobik vagy vízi jóga esetén vagy éppen az úszni tanulóknak jön majd jól!

Az X500-as úszóterében egyszerre egy ember tud kényelmesen edzeni, de a kikapcsolódást nyújtó jakuzzi rész már három üléses. A nyakat, vállakat, hátakat és lábat is megmasszírozó 27 jet minden ülésben más élményt kínál, és a teljes kikapcsolódáshoz még egy megvilágított vízesés is hozzájárul!

Az X2000 a sorozat legnagyobb medencéje már úszóterében is hatalmas, ami ráadásul teljes leválasztást kapott a jakuzzi résztől. Ennek köszönhetően a két terület vízhőfoka külön is állítható. A sportolásra, úszásra és pancsolásra egyaránt alkalmas családi méretű medence egy 5 fő számára is méretes jakuzzi teret kapott, összesen 36 jettel és 2 világító vízeséssel.

Az Endless Pools többi medencéjéhez hasonlóan az X-széria is opcionálisan bővíthető víz alatti futópaddal, amely az ellenáramoltató rendszer elé kerül. Ennek köszönhetően még sokrétűbb mozgást kínál ezt a sportos jakuzzikülönlegesség!