Mennyibe kerül ma egy jakuzzi?

Masszázsmedence forgalmazóként nagyon sokszor felteszik nekem azt a kérdést, hogy mennyibe is kerül egy jakuzzi. Közel 20 éves pályafutásom során még sohasem tudtam erre a kérdésre rövid választ adni, mert a masszázsmedencék erdejében eligazodni olyan, mint az autók hatalmas választékából kiválasztani azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinknek. A jakuzzi ma már nem csak egy "box of water" (egy vízzel teli doboz), hanem egy nagyon kifinomult, precíziós wellness eszköz, ami a mindennapjainkat hivatott kellemesebbé, élvezhetőbbé tenni. 


A masszázsmedencék árszintje kb 2 millió Ft-tól indult. Ami újonnan ez alatt van jelentősen, ott szinte biztosan lesz valami meglepetés vagy az ár, vagy az elvárható minőség tekintetében. Az otthoni felhasználású, tehát nem közcélú jakuzzik általam ismert árainak felső határa pedig valahol 9 millió Ft körül ér véget. Magyarországon átlagosan 3 és 5 millió Ft befektetésével vásárolnak masszázsmedencét. 

Az alábbi videót azért készítettem, hogy mindenkinek (aki kíváncsi) legyen fogalma arról, hogy milyen alapon lehet összehasonlítani két masszázsmedencét, és milyen szempontok szerint érdemes kiválasztani a sajátunkat. 

Tartsatok velem tehát a masszázsmedencék árainak az elemzésében, és utána garantáltan nagyobb tájékozottsággal láttok majd neki a keresgélésnek. Ha végül esetleg mégis nálunk találjátok meg álmaitok masszázsmedencéjét, azzal nagyon megtiszteltek. 

 

Ha esetleg szívesen kérnétek jakuzzi ajánlatunkat, akkor az alábbi linkre kattintva és aztán néhány rövid kérdést megválaszolva elküldjük a legfrissebb akciós csomagjainkat, legjobb masszázsmedencéink aktuális ajánlatát és még egy 7 videóból álló sorozatot és a rendelkezésetekre bocsátunk, amely segít megérteni a jakuzzi választás pontos szempontjait. 

 

 

 

https://spatrendexpo.hu

Köszönettel:

Vezse Roland
alapító
SpaTrend

Címkék: