Milyen masszázsmedence befúvók vannak? Nem mind egyforma?

A masszázsmedence vásárlás előtt rengeteg szempontot kell figyelembe venni, hogy a végeredmény tényleg hosszú távon megfeleljen a tulajdonosok igényeinek. A méretnek, az alaknak, az ülőhelyek/fekvőhelyek számának mind igazodnia kell a vásárlók elvárásaihoz, de nem feledkezhetünk meg a fúvókák számáról és annak típusáról sem. Itt egy kis segítség, hogy melyik fúvóka mire képes.


A HotSpring masszázsmedencék kínálata rengeteg eltérő jettel vagyis befúvóval rendelkezik, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára ideális kombinációt. Mindegy, hogy edzés utáni izomlazítás, a fájó ízületek pihentetése, a gép előtti üléstől megfájdult hát- és nyak tehermentesítése vagy a stresszcsökkentés a cél. Az alábbi kínálat nem teljes, a maradéktalan részletekért keresd fel a forgalmazót, és ne felejts el egy fürdőruhát sem magaddal vinni, hogy saját bőrödön tapasztalhasd a kiváló minőségi befúvók csodás erejét!

És akkor jöjjenek a befúvók sztárjai!

Moto-Massage DX befúvó

Két erőteljes vízsugarat generáló fúvóka, amely a hát vonalát masszírozza fölfelé és lefelé haladva. A kettős sugár a gerinc melletti izmokat lazítja, így a hosszú ülések után, igazán üdítő hatással bír.

Rotary Hydromassage befúvót találsz a Jetsetterben

Rotary Hydromassage befúvó

Forgó fúvóka, amely erőteljes sugárban a mélyebb szöveteket masszírozza, hogy a feszült testrészeket kilazítsa. Stresszoldásra kiváló!

Directional Hydromassage befuvó

Állítható fejjel rendelkező fúvóka, amelyet bármilyen tetszőleges testtájékra irányíthatsz. A helyi izomláz vagy "elaludt" testrész azonnal új erőre kap, hogy megdolgoztatod az erős vízsugárral.

Hydrostream befúvó

Folyamatosan erős sugarat nyújtó fúvóka, amely szintén a stresszoldásban játszik fontos szerepet.

Rotary Presicion befúvót találsz az Envoy-ban

Rotary Precision befúvó

Leginkább egy masszőr ujjaira hasonlít a hatása. A forgó fúvóka kisebb területek gyengéd masszírozására alkalmas, mint amilyen például a csukló vagy a boka. A legtöbb medence által elhanyagolt területek ezek, itt tényleg garantált a teljes test masszázs.

Directional Precision befúvó

Állítható irányú fúvóka, amely főként a hát, a váll és vádlik lazítására szolgál. Személyre szabhatósága miatt az egész család élvezheti erejét, még akkor is, ha a tagok eltérő testmagassággal rendelkeznek.

Quarter befúvó rendszer

Általában a Moto-Massage DX felett kap helyet, és azzal együtt dolgozik ez a négy ponton befúvós rendszer. A vállak és a nyak feszültségét hamar feloldja ez a kombinált kezelés.

Jetstream befúvó

A legerősebb vízsugarat garantáló fúvóka, amely kivételes erejénél fogva a hát és az igénybe vett lábak, talpak masszírozására alkalmas.

Soothing Stream befúvó rendszert találsz a Grandee NXT-ben

Soothing Stream befúvó rendszer

Ez a masszázs rendszer 12 ponton fújja erősen és nagy sugárban a vizet, amely a vállak és a hát felső részének lazítására kiváló. Egy hosszú nap után, képes új életet lehelni az emberbe.

Combination XL befúvó

Széles vízáramlást generáló szett, amely elsősorban nagyobb területek masszírozására alkalmas. Ilyen a váll, a hát felső és alsó része. Derékfájósoknak elengedhetetlen!

Combination befúvó

Három befúvós kombináció, amely a lábak, a vállak és a hát területének nyújt állandó vagy igény szerint forgó vízsugarat.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni ezeket a befúvókat, megtapasztalni hatásukat és összeállítanád saját tuti kombinációdat, akkor a Spatrend ürömi telephelyén szakértő tanácsadókra találhatsz. Segítségükkel megtalálhatod azt a medencét, amelyik életstílusodhoz leginkább illik!