Minden jakuzzi egyforma masszázst kínál?

A masszázsmedence vásárlás előtt rengeteg szempontot kell figyelembe venni: a méretnek, az alaknak, az ülőhelyek/fekvőhelyek számának mind igazodnia kell a vásárlók elvárásaihoz. Akárcsak a fúvókák számának és típusainak is, hiszen a jakuzzik között is hatalmas lehet az eltérés.


A HotSpring masszázsmedencék kínálata rengeteg eltérő jettel vagyis befúvóval rendelkezik, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára ideális kombinációt. Mindegy, hogy edzés utáni izomlazítás, a fájó ízületek pihentetése, a gép előtti üléstől megfájdult hát- és nyak tehermentesítése vagy a stresszcsökkentés a cél.

Milyen masszázsfejek várnak majd rád?

Rotary Presicion befúvót találsz az Envoy-ban

Rotary Precision befúvó

Leginkább egy masszőr ujjaira hasonlít a hatása. A forgó fúvóka kisebb területek gyengéd masszírozására alkalmas, mint amilyen például a csukló vagy a boka. Ellazítja ujjakat, és kellemes bizsergető érzést okoz. A legtöbb medence által elhanyagolt területek ezek, szóval a HotSpringnél tényleg garantált a teljes test masszázs.

Directional Hydromassage befuvó

Állítható fejjel rendelkező fúvóka, amelynek könnyen irányíthatod a vízsugarát, hogy pont oda essen, ahova szeretnéd. A helyi izomláz vagy "elaludt" testrész azonnal új erőre kap, ahogy megdolgoztatod az erős vízsugárral.

Jetstream befúvó

A legerősebb vízsugarat garantáló fúvóka, amely kivételes erejénél fogva a hát és az igénybe vett lábak, talpak masszírozására alkalmas. Két motorfokozattal tudod a megfelelő masszázserőt kiválasztani, de a hatás levegő hozzáadásával tovább hangolható.

Soothing Stream befúvó rendszert találsz a Grandee NXT-ben

Soothing Stream befúvó rendszer

Ez a masszázs rendszer 12 ponton fújja erősen és nagy sugárban a vizet, amely a vállak és a hát felső részének lazítására kiváló. Körkörösen kiáramló vibráló vízsugara egy hosszú nap után, képes új életet lehelni az emberbe.

Motomassage rendszer

Egyedülálló technológiával masszírozza a gerinc melletti izmokat. A kiáramló víz fel-le mozog a háton, ami nemcsak kellemes érzés, de az egész nap igénybe vett tartóizmokat is szuperül ellazítja.

Ha szeretnéd közelebbről is megismerni ezeket a befúvókat vagy személyesen megtapasztalni hatásukat, akkor látogass el a Spatrend ürömi telephelyére, ahol szakértő tanácsadók segítségével választhatod ki álmaid jakuzziját!