Milyen masszázsmedence ülések léteznek? Nem mind egyforma?

A székek és fotelek között egyaránt találunk kényelmes, dizájn és funkciójukat alig-alig betöltő darabokat. Ez a sokoldalúság, ha kisebb mértékben is, de a masszázsmedencékben is megtalálható. Egy-egy medence márkánál nagyon eltérőek lehetnek az ülőalkalmatosságok.


A jakuzzi belső felületeit általában két részre bontjuk: léteznek ülések és fekvőhelyek. Ezek kialakításánál elsődleges cél, hogy megfelelő alátámasztást adjanak a testnek, és a masszázs hatására ellazuló izmoknak ne kelljen az ülés/fekvés során állandó tartószerepet betölteniük, így ténylegesen pihenhessenek. 

A Caldera Spas medencék ülő felületeit ezen szempontok figyelembevételével tervezték. Ívelt formáik révén épp olyan kényelmesek, mint egy bölcső. Az izmok tényleg képesek pihenni, miközben a testet sem a víz felhajtóereje, sem a buborékok  nem mozdítják ki helyzetéből. Nem kell arra fókuszálni, hogy megtartsuk egyensúlyunkat, hiszen a szék mintegy körbeölel bennünket, és biztonságosan alátámaszt, hogy a pihenés valódi kikapcsolódás lehessen.

SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!