Napenergiával is működtethető a masszázsmedence

Formabontó megjelenése és puha vonalai teszik igazán kedveltté a Softub masszázsmedencét, amely nemcsak árával és szállításának egyszerűségével tűnik ki a tömegből, hanem energiatakarékos működésével is.  Az élmény nem csökken, csak a felhasználás költségei!


A Softub modellek tervezésénél kiemelt fontosságot kapott az energiatakarékos működés kialakítása, ezért a vezetékes áram mellett lehetőség van a medence napenergiával történő fűtésére is. A meleg, napfényes hónapokban teljes egészében kiváltható a működésre fordított energia a saját panelekkel, de a téli hónapokban is rendkívül kedvező költséggel dolgozik a medence, így az éghajlati viszonyoktól függetlenül is megéri napenergiában gondolkozni.

Ha e mellé még betart pár egyszerű szabályt, optimális fogyasztással és maximális hatékonysággal mehet a masszázsmedence az év bármely napján.

1. Mindig legyen fent a tető, amikor a medence nincs használatban: ezáltal lassabban hűl ki a medence és nem párolog annyira a víz.

2. Akkor fűtse medencéjét, amikor a tető fent van: a fűtés ezáltal gyorsabb és hatékonyabb lesz.

3. Ne menjenek a befúvók, ha nem ül senki a medencében vagy ha megy a fűtés: a befúvók hideg levegővel kevert vizet fújnak be a medencébe, amely visszahűti a vizet.