Ezekben a cuccokban lesznek divatosak a férfiak idén tavasszal

Nyakunkon a tavasz, így lassan a vastag kabátok helyét átveszik a pulóverek és pólók. A divat idén tavasszal sem csak a nők számára fontos, most eláruljuk, férfiként hogyan lehetsz igazán trendi a következő hónapokban. 


Nyakunkon a tavasz, így lassan a vastag kabátok helyét átveszik a pulóverek és pólók. A divat idén tavasszal sem csak a nők számára fontos, most eláruljuk, férfiként hogyan lehetsz igazán trendi a következő hónapokban. 

Bomberdzseki

A tavasz trükkös évszak, hiszen reggel munkába menet még fázol, délután viszont könnyen lehet, hogy már a pulóver is sok. Nem árt tehát, ha egy könnyű dzseki van nálad, legyen ez a választás a mostani tavaszra a bomber. Vastagabb, mint egy széldzseki, de vékonyabb egy kabátnál, így tökéletes választás, ráadásul kényelmes és sok mindenhez megy. Válassz nyugodtan feltűnő színt, nem feltétlenül kell feketét hordanod, a neten és a különböző boltokban már rengeteg színben kapható. 

Könnyű szövésű, kerek nyakú pulóver

Az idei tavaszi pulóvertrend a könnyű szövésű darabokat részesíti előnyben. Ami a nyakat illeti, a kerek kialakítású lesz most a menő. Válaszd a száz százalékig pamutból készült darabokat, ezek jobban áteresztik a levegőt, ami különösen jól jön akkor, ha kicsit melegebbre fordul az idő. A színekkel is bátran kísérletezhetsz, hiszen a tavasz pont erről szól. 

Chambray

A chambray-t sokan hamis farmernek is hívják, de ez az anyag valójában könnyű pamutszövet vászonkötéssel. A hamis farmerhatást színes vetülékfonalak és fehér láncfonal felhasználásával alakítják ki. Divatos, egyszerre elgáns és sportos megjelenést kölcsönöz. Rengeteg színárnyalatban kapható különféle mintákkal. Válogass közülük bátran. 

Kopottra mosott farmer

Az elmúlt években inkább a sötétebb árnyalatok domináltak a nadrágdivatban, idén azonban ez megváltozik, fordulj te is inkább a világosabb, kopottra mosott hatást keltő farmerek felé. A bővebb szabású nadrágokat felejtsd el, az ágyék környéki lezser, lógó darabokról nem is beszélve, válogass inkább a slim-fit modellekből. Farmeredet dob fel egy egyedi, szőtt övvel, ezek igen trendik lesznek idén. Válassz hozzájuk egyszerű, minták nélküli cipőket, a fehér, a szürke és a fekete szinte minden nadrághoz megfelelő választás lesz. 

Pilótaszemüveg

Ahogy a napsugarak ereje egyre nő, szükséged lesz egy jó napszemüvegre is. Idén újra divat lesz a pilótaszemüveg, amely talán még több méretben és stílusban kerül a boltokba, mint valaha. Ha teheted, költs egy kicsit többet egy garantáltan kiváló minőségű polarizált lencsés darabra, ami megóvja szemeid a káros UV-sugaraktól. 

Címkék: