TOP 3 nyári napszemüvegtrend

  • írta:
  • 2015.03.11

A sportos vonalat ezúttal egy luxus márka határozza meg, a legnépszerűbbek idén a kerek és D formájú keretek.


A sportos vonalat ezúttal egy luxus márka határozza meg, a legnépszerűbbek idén a kerek és D formájú keretek.

Modern stílus

A sportos napszemüvegek továbbra is megőrizték áramvonalas formájukat, de idén sokkal lágyabb keretet kaptak. Ezzel a finomítással már nem csak edzőcucchoz, vagy laza öltözékhez lehet őket viselni, hanem elegánsabb ruhához, nyárias öltönyhöz is fel lehet venni őket. A Prada napszemüvege jól mutatja az idei trendet, mely jóval visszafogottabb és elegánsabb, mint a korábbi években.

Kereken szép a világ

Idén a kerek keretek elárasztották a divatpiacot. Mindenki megtalálhatja a stílusához illőt. A klasszikus sötét lencsés, vékony keretes szemüvegek mellett egészen extrém színkombinációk is megjelentek. A palettán egy szemernyi frissességet jelent a Spitfire minimalista dizájnja, melynek tiszta vonalvezetésű, polírozott kerete és színes lencséje egyszerre elegáns és könnyed, tavaszi hangulatú.

Szögletes keretek

A D formájú szemüvegek egy meglehetősen látványos változáson mentek át a tavalyi évhez képest – jóval vastagabb lett a keretük. Ezzel markánsabb stílust hoztak létre a tervezők. Ezek a szemüvegek egyértelműen hivalkodóak, már csak méretükből is adódóan, de a látványos megjelenést tovább lehet fokozni világos, fa kerettel, ezüstös vagy aranyozott díszítésekkel. Azoknak ajánlott, akik kedvelik a feltűnést.

Címkék: