Stílusos túlélőöv: még sörnyitó is van benne!

  • írta:
  • 2014.08.27

Egyszerű, elegáns és nem csak a nadrágodat tartja meg, de egy csónakot is elvontathatsz vele. A túlélő öv csatjában pedig egy szerszámos ládát rejtettek el.


Egyszerű, elegáns és nem csak a nadrágodat tartja meg, de egy csónakot is elvontathatsz vele. A túlélő öv csatjában pedig egy szerszámos ládát rejtettek el.

Még a túlélés mestere, Bear Grylls is szívesen felkötné a gatyáját ezzel az övvel. Egy amerikai cég, a Slide Belts tervezte meg azt az övet, mellyel nem csak egy hétvégi horgászatot tehetsz még élvezetesebbé, de egy zombi apokalipszist is átvészelhetsz vele.

Strapabíró dizájn

A külcsínt illetően a végtelen egyszerűségre törekedtek, így az övet felveheted öltönyhöz és farmerhez is egyaránt. A különleges szövet nagy teherbírású, még komoly erőhatás alatt sem reped. Vízálló, fagyban is megőrzi rugalmasságát, a napfény sem szárítja ki és könnyen tisztítható. Mivel lyukak sem gyengítik az öv struktúráját, ezért éles felületen is nehéz szakadásra bírni. Az elegáns, rozsdamentes acélból készült csat egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a fedél alatt sörnyitót rejt. E mellett egy kis kést is ki tudsz ugrasztani belőle, az összetettebb modellek pedig egy teljes svájci bicskát tartalmaznak. És természetesen tüzet is csiholhatsz vele. Egy túra során rengeteg cuccot kell magaddal cipelni, így kétségtelenül hasznos, hogy kézre esnek ezek az eszközök, ráadásul ilyen kis helyre összezsúfolva – csak az a kérdés, hogy míg összekötözöd a tűzifának valót az öveddel, addig mi tartja a nadrágot?

Címkék: