Őszi segítség a tiszta medencéhez: áram nélküli vízi porszívó

Hivatalosan is beléptünk az őszbe! A hűvös fuvallatok már készülődnek a távolban és lassan előkerülhetnek a hosszú nadrágok is. Ahogy egyre hűvösebbé válnak a reggelek és az esték. űgy lesz a masszázsmedence meleg vizes masszázsa is egyre csábítóbb. A fokozott használat pedig fokozott koszolódással is jár, amihez még ráadásnak jönnek a lehulló levelek. Jöhet hát az őszi medence tisztaságának titka: az áram nélküli medence porszívó!


A gyakori használatból adódó koszolódás mellett, kültéri medencéknél egyéb kosz forrásokkal is számolni kell. Az ősszel nagy számban hulló falevelek, a szél által felkavart szálló por, a homok és vízbe vesző rovarok is utat találnak a vízbe, majd a masszázsmotor kikapcsolása utána leülepszenek a medence aljára vagy a jakuzzi üléseire, fekvőhelyeire. A falakra tapadó és a padlón megbújó homokszemcsék sok bosszúságot okoznak és ha a keringetés sem tudja őket felimádkozni a felületekről, akkor szűrővel nem tudsz megszabadulni tőlük. Ilyenkor érdemes elővenni a medence porszívót!

A Spa Vac egy egyszerű kivitelű, könnyen használható, áram nélküli porszívó, ami pontosan a nehezen elérhető helyeken megtelepedő szennyeződések miatt készült. Keskeny feje a medence belső görbületeihez is odafér, hosszú nyele pedig segít, hogy ne a vízben állva kelljen halásznod, hanem a medence mellől is kényelmesen végezhesd a tisztítást! A vízi porszívó elsősorban a kis méretű, hálón is kifogó szennyeződések eltávolítására szolgál, amelyek a vákuum elől már biztosan nem menekülnek.

A Spa Vac ugyanis vákuum erejét veti be a siker érdekében, ezért működtetéséhez csak két kézre van szükség, elektromos áramot nem igényel. Ennek köszönhetően bárhol, akár a kert legtávolabbi pontján is használható az eszköz, nem kell hosszabbítókkal bajlódnod. Ha nem szeretnéd kézzel vadászni a karcoló homokszemeket vagy bogártetemeket, akkor elő a porszívóval és hamarosan újra élvezheted tiszta vizet a medencédben Használata tényleg gyerekjáték, szó szerint, bátran rábízhatod a család fiatalabb tagjaira is a koszvadászatot!

1. Tartsd a hüvelykujjad a teleszkópos rúd tetején lévő kiömlő nyíláson!
2. Tedd a Spa Vac-ot a víz alatti szennyeződés felé!
3. Ekkor vedd el a hüvelykujjad, és jöhet a porszívózó mozdulat, amíg a tartály meg nem telik a szennyeződéssel teli vízzel.
4. A medencéből kiemelve Spa Vacot, a víz visszafolyik, de a szűrő a koszt visszatartja.

Ezeket a lépéseket ismételve egy-kettőre megtisztíthatod a medence vizét a nem kívánatos elemektől, majd a szűrőrészt kiöblítve jöhet a jól megérdemelt pihentető fürdő! Jakuzzihoz, úszómedencéhez vagy akár felfújható gyerekmedencéhez is hasznos kiegészítő a Spa Vac, ami hatalmas segítség a víz tisztán tartásában! Nézd meg a videót és láthatod, hogy milyen egyszerű és hatékony eszköz az áram nélküli vízi porszívó!