A legkönnyebben telepíthető teljes értékű masszázsmedence

A nyári forróságnak vége, a nappalok egyre rövidülnek, az esték és reggelek pedig hidegebbé válnak. Még nehezen engedjük el a nyári meleget, noha már itt kopogtat a hűvös, szeles, esős idő az ajtónkon. Ne hagyd, hogy az időjárás beüldözzön a lakásba, élvezd ki a természet szépségét egy forró jakuzziban ülve!


A jakuzzi vásárlás egy komplex és évekre (akár évtizedekre) kiható döntés, de ha már megszületett a választás, akkor a telepítés rekord idő alatt megvan. Különösen igaz ez a Softub medencékre, amelyek a világ legkönnyebben és leggyorsabban telepíthető, teljes értékű masszázsmedencéi. Kerek formája, puha fala és hihetetlen csendes motorja miatt igazán gyerekbarát medence, ami a városban is megállja a helyét. Hőszigetelt anyaga révén tökéletesen tartja a meleget, tehát ideális kinti medencének, hogy még ősszel is élvezhesd a természet változását a kertedben, teraszodon. Hogy milyen egyszerű a telepítése azt a videóból is láthatod!

Plug-n-play rendszerének köszönhetőn a telepítés tulajdonképpen annyit jelent, hogy a medencét bedugod a hálózatba és máris jöhet a melegítés és a masszázs. Súlya csekély és összeszerelése is végtelenül egyszerű, ezért a reggel kiszállított medencében estére már élvezheted is a hidromasszázs erejét. 

Nyújtsd meg a kint töltött idő hosszát, növeld a minőségi pihenőidőt és készülj fel az otthoni relaxálásra egy Softub medencével.