Prémium étkezőszettek a luxus élményért

A partik lelke valahogy mindig a konyha és az étkező! Itt gyűlik össze a legtöbb vendég, hogy kényelmesen elüldögélve beszélgessen, egyen, igyon és élvezze a társaságot. Ehhez a relaxáló élményhez kínál minőségi választékot a SpaTrend, ami nemcsak a kültéri kikapcsolódásban és wellnessben verhetetlen, de az étkezőszettjei is kimagaslóak!


Az elegáns megjelenésű és prémium anyagokból készült étkezőszettek között a kis teraszokra való (négy személyes) garnitúráktól kezdve, egészen a kinyitható asztalos, parti darabokig (10-12 fő) mindenféle változatot megtalálsz! A kültérre tervezett szettek a minimalista és a romantikus irányvonalat is lefedik, de mindegyikben közös, hogy tartós alapanyagokból és időjárásálló vászonból készültek. A Jati&Kebon, a Domus Ventures, az Ethos cégek által gyártott szettek kényelmes üléseket, légies megjelenést és stabil asztalokat kínálnak a kertbe vagy teraszra, hogy méltó helyen költhesd el a kinti étkezéseket. 

Az egyszerű, de megnyerő külsejű minimalista garnitúrák visszafogott színekkel és vékony keretekkel érik el, hogy telepedjenek rá a térre, és még a nagyobb szettek is illeszkedjenek a kert szellős hangulatához. A romantikus hangulatú étkezők természetes rattan kialakítással vagy fonott szövéssel hozzák az otthonos és barátságos életérzést, amihez puha és gyorsan száradó párnák társulnak!

Ha olyan étkezőgarnitúrát keresel, ami nemcsak megjelenésében, de tartósságában és anyaghasználatában is a luxust képviseli, akkor nézz körül a SpaTrend étkezőkínálatában, mert nem fogsz csalódni! Ezeken a kiváló darabokon élvezet lesz minden étkezés és méltán lesznek a kerti partik központi elemei!

A bútorok váza (alumínium), szövetei (műbőr, Sunbrella) úgy vannak kialakítva, hogy jól bírják az UV sugarak és az eső kíméletlen rohamait is, ezért fedetlen kertekbe, teraszokra vagy víz mellé is bátran ajánlhatóak!

Ha szeretnéd őket személyesen is letesztelni, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) és rögtön látni fogod, hogy ezek az étkezőszettek nem egy nyárra, hanem évtizedekre lettek tervezve!