A napozás limuzinja: Luxor napozóágy

A napozás egészségügyi kockázatait ismerve egyre kevesebben hódolnak ennek a tevékenységnek, a kerti napozóágyak népszerűsége mégis töretlenül emelkedik. Miért? Mert egy jól megválasztott napozó sokkal több egy bútornál, amin pirosra süttethetjük magunkat!


Az egy- és kétszemélyes kivitelben kapható Luxor napozóágyak a legjobb példái annak, hogy egy napozóágy nem egyszerűen egy hely, ahol lepirulhatunk a napon. A kényelmes, praktikus és személyre szabottan állítható háttámlájú fekhely ennél sokkal több. Egy apró oázis, amin megpihenhetünk egy fárasztó nap után.

A megjelenésében modern, színvilágában visszafogott napozók egyesítik a viktoriánus kor magas minőség iránti vágyát és keleties hangulatelemek használatát a mai kor kívánalmaival. Egyszerre mai és időtálló, amiben mindig jól esik megpihenni.

A magas minőségű, valódi rattanra tökéletesen hajazó polyrattan magában hordozza az ihletadó alapanyag keleties hangulatát, de sokkal jobban bírja a vizet és az UV sugárzást, valamint tisztítani is jelentősen egyszerűbb. A viktoriánus bútorok súlyosságát idéző megjelenése és légies hatást keltő lábai megnyerő disszonanciát keltenek, de ne aggódj, a bútor valójában messze nem olyan nehéz, mint régebbi társai. 

A polyrattan anyag ugyanis egy könnyű acélszerkezeten nyugszik, ami megadja a kerti bútor kellő mobilitását, miközben semmit nem veszít pazar kiállásából. Az összképet a luxus érzetet keltő, puha borítás teszi teljessé, ami maximálisan vízálló. A kültéri műbőrt előszeretettel használják yachtok fedélzetén is időjárásállósága miatt, így bátran állíthatod a napozót a medence közelébe is.

A modern kor követelményeinek megfelelően a Luxor ágyak nemcsak szépek, időtállóak és kényelmesek, de használatuk is a kezed alá dolgozik. Az állítható háttámla (a kétszemélyes ágynál mindkét támla külön is állítható) egy gázrugónak köszönhetően fokozatmentesen és egyszerűen állítható, hogy ugyanolyan kényelmes legyen benne a pihenés, mint a beszélgetés vagy olvasás.

Délutáni sziesztához, kerti partikhoz és jakuzzik mellé is ideális választás a Luxor első osztályú napozója, akár szereted süttetni magad a napon, akár nem!